Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Ziraat Odası delege seçimleri 16 Aralık'ta

GÜNCEL 01.12.2018 - 14:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2688+ kez okundu.
 

Didim Ziraat Odası delege seçimleri 16 Aralık'ta

Didim Ziraat Odası'nda delege seçimleri 16 Aralık’ta yapılacak

AYDIN - Didim Ziraat Odası'nın delege seçimlerinin16 Aralık 2018 tarihinde 16 mahallede yapılacağı bildirildi. İHA’nın bildirdiğine göre, Didim Kaymakamlığı’nda, Kaymakam Mehmet Türköz’ün başkanlığından yapılan delege seçimleri öncesindeki bilgilendirme toplantısına Oda Başkanı Bahattin Gökdemir ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. Ziraat Odası’nda delege seçimlerinin 16 Aralık’ta yapılacağını söyleyen Kaymakam Mehmet Türköz, “Didim’de 2001 yılından beri faaliyetini sürdüren odamızın 2 bine yakın üyesi var. Üyelerimiz 16 Aralıkta sandık başına gidecek. O gün belirli saatler arasında sandık kurulacak, çiftçilerimiz her mahallede 1 asıl 1 tane de yedek olmak üzere toplam 32 delege seçimi yaparak, tercihlerini belirleyecek” dedi. 16 Aralık 2018 Pazar günü 16 mahallede kurulacak sandıklarda oda üyeleri sandık başına giderek delegeleri seçecek.
Didim Ziraat Odası'nda delege seçimleri 16 Aralık’ta yapılacak

AYDIN - Didim Ziraat Odası'nın delege seçimlerinin16 Aralık 2018 tarihinde 16 mahallede yapılacağı bildirildi.

İHA’nın bildirdiğine göre, Didim Kaymakamlığı’nda, Kaymakam Mehmet Türköz’ün başkanlığından yapılan delege seçimleri öncesindeki bilgilendirme toplantısına Oda Başkanı Bahattin Gökdemir ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Ziraat Odası’nda delege seçimlerinin 16 Aralık’ta yapılacağını söyleyen Kaymakam Mehmet Türköz, “Didim’de 2001 yılından beri faaliyetini sürdüren odamızın 2 bine yakın üyesi var. Üyelerimiz 16 Aralıkta sandık başına gidecek. O gün belirli saatler arasında sandık kurulacak, çiftçilerimiz her mahallede 1 asıl 1 tane de yedek olmak üzere toplam 32 delege seçimi yaparak, tercihlerini belirleyecek” dedi.

16 Aralık 2018 Pazar günü 16 mahallede kurulacak sandıklarda oda üyeleri sandık başına giderek delegeleri seçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.