Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim zabıtası denetimlerini sürdürüyor

03.07.2020 - 16:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2936+ kez okundu.
 

Didim zabıtası denetimlerini sürdürüyor

Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlığı için işyerlerine yönelik sürdürdüğü denetimlere ara vermeden devam ediyor.

Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin turistik mekanlarından birisi olan Altınkum Yalı Caddesinde faaliyet göstermekte olan işletmelerin Kovid - 19’la mücadele kapsamında almış olduğu önlemleri sıklıkla denetleniyor. Bunların yanı sıra ekipler Yalı Caddesi’nde bulunan işletmelerde, kaldırım yönetmeliğine yönelik işgaliye ve seyyar satış yapan kişilere karşıda denetimler gerçekleştiriyor.          Didim Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kentimiz genelinde misafirlerimizin sağlığı ve güvenliği adına denetimlerini devam ettirmekte olan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, İşletmelerde temizlik ve sağlığa uygunluk konusunda hiç taviz vermeden vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla ile yaşamaları amacıyla çalışmalarına 7gün 24 saat devam ediyor” denildi.
Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlığı için işyerlerine yönelik sürdürdüğü denetimlere ara vermeden devam ediyor.

Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin turistik mekanlarından birisi olan Altınkum Yalı Caddesinde faaliyet göstermekte olan işletmelerin Kovid - 19’la mücadele kapsamında almış olduğu önlemleri sıklıkla denetleniyor. Bunların yanı sıra ekipler Yalı Caddesi’nde bulunan işletmelerde, kaldırım yönetmeliğine yönelik işgaliye ve seyyar satış yapan kişilere karşıda denetimler gerçekleştiriyor.

        

Didim Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kentimiz genelinde misafirlerimizin sağlığı ve güvenliği adına denetimlerini devam ettirmekte olan Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, İşletmelerde temizlik ve sağlığa uygunluk konusunda hiç taviz vermeden vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla ile yaşamaları amacıyla çalışmalarına 7gün 24 saat devam ediyor” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.