Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim ve Söke Ticaret Odaları biraraya geldi

EKONOMİ 28.08.2015 - 13:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3282+ kez okundu.
 

Didim ve Söke Ticaret Odaları biraraya geldi

Didim Ticaret Odası, bölgede üretim ve ticaretteki ortak sıkıntıları belirlemek amacıyla Söke Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürol Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gümüş ve Mehmet Urgancı ile Meclis üyesi ve Strateji Geliştirme Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla’dan oluşan Didim Heyetini, Söke Ticaret Odasında; Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya, Meclis Başkanı Behlül Er, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Ali Acar ve Murat Asrav, Meclis Başkan Vekili Turgut Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Baş ve İsmail Sayar, Meclis Üyesi Yusuf Günal ağırladı. Ziyarette bölgenin ortak problemleri değerlendirildi, neler yapılabileceği istişare edildi. Yapılan çalışmalar anlatılarak tecrübe paylaşımında bulunuldu. EKİM’DE İRAN ZİYARETİ Söke Ticaret Odası hazırlığını yürüttüğü ve yakın bölgenin ihtiyacına cevap verecek Mezbaha ve sebze meyve hali hakkında bilgiler paylaştı. Bu süreçte Didim Ticaret Odasının yapabileceği katkılar konuşuldu.  Didim’de gerçekleştirilen Oda Borsalar Güç birliği toplantısında dile getirilen Aydın’ın batı ve doğu yakasında açılması talep edilen üniversiteler kapsamında Milet Üniversitesinin kurulması için ortak neler yapılabileceği değerlendirildi. Didim Ticaret Odasının ilçemizdeki üç alan için yürüttüğü Unesco Kültür Mirası çalışmalarının Söke Ticaret Odasının da girişimi ile Priene için de başladığı vurgulanarak, süreçte bilgi paylaşımı ile birlikte daha hızlı yol alınacağı vurgulandı. Ambargo sonrası önemli bir yükseliş beklenen İran pazarındaki fırsatları görmek için Ekim ayı içerisinde bu ülkeye ortak ziyaret gerçekleştirilmek üzere hazırlık yapılmasına karar verildi.
Didim Ticaret Odası, bölgede üretim ve ticaretteki ortak sıkıntıları belirlemek amacıyla Söke Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürol Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Gümüş ve Mehmet Urgancı ile Meclis üyesi ve Strateji Geliştirme Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla’dan oluşan Didim Heyetini, Söke Ticaret Odasında; Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Anya, Meclis Başkanı Behlül Er, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Ali Acar ve Murat Asrav, Meclis Başkan Vekili Turgut Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Baş ve İsmail Sayar, Meclis Üyesi Yusuf Günal ağırladı. Ziyarette bölgenin ortak problemleri değerlendirildi, neler yapılabileceği istişare edildi. Yapılan çalışmalar anlatılarak tecrübe paylaşımında bulunuldu.

EKİM’DE İRAN ZİYARETİ

Söke Ticaret Odası hazırlığını yürüttüğü ve yakın bölgenin ihtiyacına cevap verecek Mezbaha ve sebze meyve hali hakkında bilgiler paylaştı. Bu süreçte Didim Ticaret Odasının yapabileceği katkılar konuşuldu.  Didim’de gerçekleştirilen Oda Borsalar Güç birliği toplantısında dile getirilen Aydın’ın batı ve doğu yakasında açılması talep edilen üniversiteler kapsamında Milet Üniversitesinin kurulması için ortak neler yapılabileceği değerlendirildi. Didim Ticaret Odasının ilçemizdeki üç alan için yürüttüğü Unesco Kültür Mirası çalışmalarının Söke Ticaret Odasının da girişimi ile Priene için de başladığı vurgulanarak, süreçte bilgi paylaşımı ile birlikte daha hızlı yol alınacağı vurgulandı. Ambargo sonrası önemli bir yükseliş beklenen İran pazarındaki fırsatları görmek için Ekim ayı içerisinde bu ülkeye ortak ziyaret gerçekleştirilmek üzere hazırlık yapılmasına karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.