Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Turizm Derneği’nde koltuk el değiştirdi

GÜNCEL 07.05.2019 - 18:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4322+ kez okundu.
 

Didim Turizm Derneği’nde koltuk el değiştirdi

Didim’in en eski derneklerinden olan Didim Turizm Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Başkanlık el değiştirerek başkanlığa Mustafa Şentürk seçildi.

AYDIN- Dernek binasında yapılan genel kurulda, mevcut Başkan Tayyar Cengiz yeniden aday olmadı. Kongrenin divan başkanlığını Taner Küsmez yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından derneğin faaliyet raporu ile denetim raporu oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile girilen seçimlerde, derneğin yeni başkanı Mustafa Şentürk oldu. Derneğin Yeni Yönetim Kurulu ise, şu isimlerden oluştu:  Mustafa Şentürk (Başkan), Mustafa Mutlu, Savaş Cengiz, Talip Özen, Burak Karakaya, Burhan çaloğlu Mehmet Ege Aydoğan, Hikmet Atilla ve Eyüp Çabuk.
Didim’in en eski derneklerinden olan Didim Turizm Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Başkanlık el değiştirerek başkanlığa Mustafa Şentürk seçildi.

AYDIN- Dernek binasında yapılan genel kurulda, mevcut Başkan Tayyar Cengiz yeniden aday olmadı. Kongrenin divan başkanlığını Taner Küsmez yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından derneğin faaliyet raporu ile denetim raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile girilen seçimlerde, derneğin yeni başkanı Mustafa Şentürk oldu. Derneğin Yeni Yönetim Kurulu ise, şu isimlerden oluştu:

 Mustafa Şentürk (Başkan), Mustafa Mutlu, Savaş Cengiz, Talip Özen, Burak Karakaya, Burhan çaloğlu Mehmet Ege Aydoğan, Hikmet Atilla ve Eyüp Çabuk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.