Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim, Travel Turkey’de yerini aldı

EKONOMİ 06.12.2019 - 20:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2748+ kez okundu.
 

Didim, Travel Turkey’de yerini aldı

İzmir’de 5 Aralıkta kapılarını açan ve 7 Aralık tarihine kadar açık kalacak olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde, Didim’in de yer aldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, kapılarını 13. kez açan, 43 ülkeden bin 300 katılımcıyı bir araya getiren, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde 'Didim Standı' açıldı. Fuara, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı E. Öznur Gündoğdu, DİTAB Başkan Vekili Vefa Berk Tezsezener, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla, Turizm Derneği, siyasi parti ve oda temsilcileri katıldı. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği Didim standında, ilçemizi tanıtıcı broşürler ve materyaller dağıtıldı. 6 Aralık Cuma günü Saat 14.00'da düzenlenen Turizm Kokteyli’nde, fuarda yerli ve yabancı turizmcilerle bir araya gelen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Didim Belediyesi olarak, A Holdeki açmış olduğumuz Didim standımızda, ilçemizin tarihi ve turistik değerlerinin yanı sıra hayata geçireceğimiz projelerimizi ziyaretçilere tanıtıyor, önümüzdeki turizm sezonları için verimli görüşmeler sağlıyoruz” ifadelerini kullandı. 7 Aralık Cumartesi gününe kadar açık olacak Didim Standımızda saat 10.00-18.30 arası sizleri standımıza bekliyoruz.
İzmir’de 5 Aralıkta kapılarını açan ve 7 Aralık tarihine kadar açık kalacak olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde, Didim’in de yer aldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, kapılarını 13. kez açan, 43 ülkeden bin 300 katılımcıyı bir araya getiren, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde 'Didim Standı' açıldı.

Fuara, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı E. Öznur Gündoğdu, DİTAB Başkan Vekili Vefa Berk Tezsezener, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla, Turizm Derneği, siyasi parti ve oda temsilcileri katıldı. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgi gösterdiği Didim standında, ilçemizi tanıtıcı broşürler ve materyaller dağıtıldı.

6 Aralık Cuma günü Saat 14.00'da düzenlenen Turizm Kokteyli’nde, fuarda yerli ve yabancı turizmcilerle bir araya gelen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Didim Belediyesi olarak, A Holdeki açmış olduğumuz Didim standımızda, ilçemizin tarihi ve turistik değerlerinin yanı sıra hayata geçireceğimiz projelerimizi ziyaretçilere tanıtıyor, önümüzdeki turizm sezonları için verimli görüşmeler sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

7 Aralık Cumartesi gününe kadar açık olacak Didim Standımızda saat 10.00-18.30 arası sizleri standımıza bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.