Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Ticaret Odası’ndan AK Parti’ye ziyaret

GÜNCEL 16.09.2017 - 12:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4101+ kez okundu.
 

Didim Ticaret Odası’ndan AK Parti’ye ziyaret

Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Yönetim Kurulu üyesi Mekin Subaşı ve Meclis üyesi Deniz Demir’den oluşan Ticaret Odası heyeti AK Parti Didim İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AYDIN- Ticaret Odası Heyetini, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Şakir Saruhan, Ali Bakay, Maşallah Subaşı ve Cemal Engil ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran karşıladı. Ticaret Odası heyeti, AK Parti ilçe yöneticilerine, hastane, Akbük Kazıklı Milas Havaalanı Yolu ve Didim adına taleplerini içeren raporlar sundu. Başkan Şaban Üstündağ, yazılı hale getirilen bu taleplerden en önemli görülenlerin ve bu metne ilave edilmesi gerektiği düşünülen konuların ortak bir mutabakatla belirlenip, ilçedeki siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte Ankara’ya giderek gerekli mercilerle görüşülmesini talep ettiklerini açıkladı. CHP ve MHP İlçe Başkanlığı ile de görüşeceklerini ve bu taleplerini onlara da ileteceklerini belirten Üstündağ, Aydın Milletvekillerinin önderliğinde bu adımları atmak istediklerini belirtti. İlçe sorunları konusunda istişarelerde bulunan taraflar, mutabakatın sağlanarak ziyaretlerin gerçekleşmesi konusunda fikir birliğine vardı.
Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Yönetim Kurulu üyesi Mekin Subaşı ve Meclis üyesi Deniz Demir’den oluşan Ticaret Odası heyeti AK Parti Didim İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

AYDIN- Ticaret Odası Heyetini, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Şakir Saruhan, Ali Bakay, Maşallah Subaşı ve Cemal Engil ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Özal Duran karşıladı.

Ticaret Odası heyeti, AK Parti ilçe yöneticilerine, hastane, Akbük Kazıklı Milas Havaalanı Yolu ve Didim adına taleplerini içeren raporlar sundu.

Başkan Şaban Üstündağ, yazılı hale getirilen bu taleplerden en önemli görülenlerin ve bu metne ilave edilmesi gerektiği düşünülen konuların ortak bir mutabakatla belirlenip, ilçedeki siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte Ankara’ya giderek gerekli mercilerle görüşülmesini talep ettiklerini açıkladı. CHP ve MHP İlçe Başkanlığı ile de görüşeceklerini ve bu taleplerini onlara da ileteceklerini belirten Üstündağ, Aydın Milletvekillerinin önderliğinde bu adımları atmak istediklerini belirtti.

İlçe sorunları konusunda istişarelerde bulunan taraflar, mutabakatın sağlanarak ziyaretlerin gerçekleşmesi konusunda fikir birliğine vardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.