Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Ticaret Odası'nda Erbaş Başkan

GÜNCEL 13.04.2018 - 16:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4336+ kez okundu.
 

Didim Ticaret Odası'nda Erbaş Başkan

Didim Ticaret Odası Başkanlığı’na Hilmi Erbaş, Meclis Başkanlığına Mete Telyakar seçildi.

AYDIN - Didim Ticaret Odası'nı yeni meclis üyeleri ilk toplantısında odanın başkanlarını ve yönetimini belirledi. Odanın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Meclis Başkanı ise Mete Telyakar seçildi. 8 Nisan’da yapılan Didim Ticaret Odası seçimleri sonrasında yeni seçilen 21 Meclis üyesi odanın yönetim ve başkanlarını belirlemek üzere bir araya geldi. Odanın toplantı salonunda yapılan seçimlere yurt dışında olması sebebiyle Meclis Üyesi İzzet Dönmez katılamadı. İlçe seçim kurulu nezdinde ilk olarak Oda Yönetim Kurulu, Oda Disiplin kurulu ve TOBB delege seçimleri yapıldı. 20 meclis üyesi sandık başına gitti. Yapılan seçimler sonucunda Odanın yeni yönetim kurulu Başkanı Hilmi Erbaş seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Hikmet Atilla, Burhan Teke, Celal Gümüş, Ebubekir Apaydın, Enver Demirtaş ve İsmet Kartal seçildi. Oda Disiplin Kurulu üyeliklerine Ali fuat Ünsal, Yeşim Durakoğlu, Yusuf Seven, Murat Gür, Seçil Telyakar ve Murat Bademcigil seçildi. TOBB Genel Kurul Delegeliği’ne ise İzzet Dönmez seçildi. Oda yönetim kurulu seçilmesinin ardından meclis üyeleri bu kez meclis başkanı ve yönetimini belirlemek için sandığa gittiği seçim öncesinde, odanın en yaşlı üyesi konumunda olan Meclis Üyesi Hikmet Atilla başkanlığında oturum açıldı ve ardından seçimler yapıldı. Seçimler neticesinde Oda Meclis Başkanlığı’na Mete Telyakar, Başkan Yardımcılıklarına Lütfü Karaarslan ve Tevfik Güroğlu katip üyeliğine ise Gül Börekçi seçildi. 2 dönem sonra Odanın yeniden Başkanı seçilen Hilmi Erbaş, 17 Nisan Salı günü devir teslim töreninin yapılacağını belirtti.
Didim Ticaret Odası Başkanlığı’na Hilmi Erbaş, Meclis Başkanlığına Mete Telyakar seçildi.

AYDIN - Didim Ticaret Odası'nı yeni meclis üyeleri ilk toplantısında odanın başkanlarını ve yönetimini belirledi. Odanın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Meclis Başkanı ise Mete Telyakar seçildi.

8 Nisan’da yapılan Didim Ticaret Odası seçimleri sonrasında yeni seçilen 21 Meclis üyesi odanın yönetim ve başkanlarını belirlemek üzere bir araya geldi. Odanın toplantı salonunda yapılan seçimlere yurt dışında olması sebebiyle Meclis Üyesi İzzet Dönmez katılamadı. İlçe seçim kurulu nezdinde ilk olarak Oda Yönetim Kurulu, Oda Disiplin kurulu ve TOBB delege seçimleri yapıldı. 20 meclis üyesi sandık başına gitti. Yapılan seçimler sonucunda Odanın yeni yönetim kurulu Başkanı Hilmi Erbaş seçildi.

Yönetim kurulu üyeliklerine Hikmet Atilla, Burhan Teke, Celal Gümüş, Ebubekir Apaydın, Enver Demirtaş ve İsmet Kartal seçildi. Oda Disiplin Kurulu üyeliklerine Ali fuat Ünsal, Yeşim Durakoğlu, Yusuf Seven, Murat Gür, Seçil Telyakar ve Murat Bademcigil seçildi. TOBB Genel Kurul Delegeliği’ne ise İzzet Dönmez seçildi.

Oda yönetim kurulu seçilmesinin ardından meclis üyeleri bu kez meclis başkanı ve yönetimini belirlemek için sandığa gittiği seçim öncesinde, odanın en yaşlı üyesi konumunda olan Meclis Üyesi Hikmet Atilla başkanlığında oturum açıldı ve ardından seçimler yapıldı. Seçimler neticesinde Oda Meclis Başkanlığı’na Mete Telyakar, Başkan Yardımcılıklarına Lütfü Karaarslan ve Tevfik Güroğlu katip üyeliğine ise Gül Börekçi seçildi.

2 dönem sonra Odanın yeniden Başkanı seçilen Hilmi Erbaş, 17 Nisan Salı günü devir teslim töreninin yapılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.