Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Ticaret Odası, yapı fuarına ücretsiz ulaşım sağladı

GÜNCEL 05.11.2016 - 13:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1814+ kez okundu.
 

Didim Ticaret Odası, yapı fuarına ücretsiz ulaşım sağladı

Didim Ticaret Odası, 22. İzmir Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na ücretsiz ulaşım sağladı.

AYDIN- İnşaat ve destekleyici sektörlerde faaliyet gösteren firmalar sektörlerindeki son teknolojileri sergileme imkânı buldu. Geniş ürün yelpazesinin yer aldığı fuara gelen ziyaretçiler sektördeki yenilikleri görme ve iş bağlantıları kurma fırsatı elde etti. İnşaat fuarına katılan gurubun koordinatörlüğünü Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı, Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı ve Oda Personeli Alper Kökşen yaptı. Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, “ilçemizin hâkim sektörlerinden olan inşaat sektöründeki yenilikleri görme ve ilçemizde uygulanarak yüksek kaliteli ve teknolojili konutlar üretilmesi için fuarlar oldukça önemli. Sektörün gelişerek varlığını sürdürmesi buna bağlı. Odamız bu amaçla ilgi duyanların fuara ulaşımını sağladı” dedi. Fuara Katılan Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı fuar hakkında şöyle konuştu: “İzmir Yapı Fuarı, yeni Fuar Alanında 2. Kez gerçekleştirildi. Fuar alanı ve organizasyon iyiydi ancak her ne sebeptense katılımcı firma sayıda önceki yıla göre hissedilir derecede azalmıştı, geçtiğimiz yıl gördüğümüz büyük firmaları göremedik. Ziyaretçi sayısı da neredeyse yarı yarıya azalmıştı. Didim Ticaret Odası olarak fuara en kalabalık katılımlardan birini gerçekleştirdik.”
Didim Ticaret Odası, 22. İzmir Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na ücretsiz ulaşım sağladı.

AYDIN- İnşaat ve destekleyici sektörlerde faaliyet gösteren firmalar sektörlerindeki son teknolojileri sergileme imkânı buldu. Geniş ürün yelpazesinin yer aldığı fuara gelen ziyaretçiler sektördeki yenilikleri görme ve iş bağlantıları kurma fırsatı elde etti. İnşaat fuarına katılan gurubun koordinatörlüğünü Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı, Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı ve Oda Personeli Alper Kökşen yaptı.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, “ilçemizin hâkim sektörlerinden olan inşaat sektöründeki yenilikleri görme ve ilçemizde uygulanarak yüksek kaliteli ve teknolojili konutlar üretilmesi için fuarlar oldukça önemli. Sektörün gelişerek varlığını sürdürmesi buna bağlı. Odamız bu amaçla ilgi duyanların fuara ulaşımını sağladı” dedi.

Fuara Katılan Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Urgancı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mekin Subaşı fuar hakkında şöyle konuştu:

“İzmir Yapı Fuarı, yeni Fuar Alanında 2. Kez gerçekleştirildi. Fuar alanı ve organizasyon iyiydi ancak her ne sebeptense katılımcı firma sayıda önceki yıla göre hissedilir derecede azalmıştı, geçtiğimiz yıl gördüğümüz büyük firmaları göremedik. Ziyaretçi sayısı da neredeyse yarı yarıya azalmıştı. Didim Ticaret Odası olarak fuara en kalabalık katılımlardan birini gerçekleştirdik.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.