Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Ticaret Odası eski Başkanı Döver gözaltına alındı

02.08.2016 - 14:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2901+ kez okundu.
 

Didim Ticaret Odası eski Başkanı Döver gözaltına alındı

Kapatılan DİAD eski başkanı Yavaş ise gözaltına alınmasının ardından serbest bırakıldı

AYDIN-FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik Didim’de gerçekleştirilen operasyonda Didim Ticaret Odası eski başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Didim Belediye Başkan Adayı olan Ufuk Döver ile geçtiğimiz aylarda kapatılan Didim İşadamları Derneği Başkanı Selami Yavaş polis tarafından gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre; Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik Didim’de gerçekleştirilen operasyonda 2 kişiyi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında geçtiğimiz aylarda kapatılan Didim İşadamları Derneği Başkanı Selami Yavaş olduğu ve sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Didim Ticaret Odası Eski Başkanı Döver’in ise bugün sabah saatlerinde Emniyet güçlerince gözaltına alındığı ve Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgusunun yapıldığı öğrenildi.
Kapatılan DİAD eski başkanı Yavaş ise gözaltına alınmasının ardından serbest bırakıldı

AYDIN-FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik Didim’de gerçekleştirilen operasyonda Didim Ticaret Odası eski başkanı ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Didim Belediye Başkan Adayı olan Ufuk Döver ile geçtiğimiz aylarda kapatılan Didim İşadamları Derneği Başkanı Selami Yavaş polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik Didim’de gerçekleştirilen operasyonda 2 kişiyi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında geçtiğimiz aylarda kapatılan Didim İşadamları Derneği Başkanı Selami Yavaş olduğu ve sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Didim Ticaret Odası Eski Başkanı Döver’in ise bugün sabah saatlerinde Emniyet güçlerince gözaltına alındığı ve Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgusunun yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.