Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Tenis Akademisi ilk kampı gerçekleştirdi

SPOR 11.06.2018 - 20:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3886+ kez okundu.
 

Didim Tenis Akademisi ilk kampı gerçekleştirdi

Didim Çamlık Mahallesi’nde 11 Haziran Pazartesi günü Aquasis Hotel’de minik tenisçilere katılım belgeleri verildi.

AYDIN- 9-10-11 Haziran tarihleri arasında Didim Tenis Akademisi’nde gerçekleştirilen 10-12-14 yaş aralığındaki sporculara yönelik 3 gün süren ‘Sporcu Gelişim Kampı’ gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kamp sayesinde Didim’e Türkiye’nin birçok yerinden sporcu ve ailesi geldi. 34 sporcunun katıldığı kamp 2 Türk Milli Takım Antrenörü eşliğinde sürdü. Sporcuların gelişimine katkı sağlamak ve 6 ayda bir gelişimlerini kontrol ederek daha sağlıklı bir şekilde gelişmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kamp, Didim’in eşsiz havasında ve doğasında karnaval havasında geçti. Bir sonraki kamp sürecinin Eylül'ün son haftası olacağı belirtildi. Antrenörler, kamp sürecinde kendilerine büyük destek veren ve yanlarında olduğunu her zaman htiren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkürlerini iletti. Ayrıca Didim Kaymakamlığı’nın ve Didim Belediyesi’nin ortak düzenleyeceği, 19 Haziran tarihinde başlayacak olan tenis kursuna şu an için 170-180 kaydın olduğunu belirtildi.
Didim Çamlık Mahallesi’nde 11 Haziran Pazartesi günü Aquasis Hotel’de minik tenisçilere katılım belgeleri verildi.

AYDIN- 9-10-11 Haziran tarihleri arasında Didim Tenis Akademisi’nde gerçekleştirilen 10-12-14 yaş aralığındaki sporculara yönelik 3 gün süren ‘Sporcu Gelişim Kampı’ gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kamp sayesinde Didim’e Türkiye’nin birçok yerinden sporcu ve ailesi geldi. 34 sporcunun katıldığı kamp 2 Türk Milli Takım Antrenörü eşliğinde sürdü.

Sporcuların gelişimine katkı sağlamak ve 6 ayda bir gelişimlerini kontrol ederek daha sağlıklı bir şekilde gelişmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kamp, Didim’in eşsiz havasında ve doğasında karnaval havasında geçti. Bir sonraki kamp sürecinin Eylül'ün son haftası olacağı belirtildi.

Antrenörler, kamp sürecinde kendilerine büyük destek veren ve yanlarında olduğunu her zaman htiren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkürlerini iletti. Ayrıca Didim Kaymakamlığı’nın ve Didim Belediyesi’nin ortak düzenleyeceği, 19 Haziran tarihinde başlayacak olan tenis kursuna şu an için 170-180 kaydın olduğunu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.