Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Şubesi kayıtlara başladı

SPOR 24.07.2015 - 13:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3961+ kez okundu.
 

Didim Şubesi kayıtlara başladı

Geçtiğimiz aylarda oluşumunu yeniden tamamlayarak faaliyet geçen Didim Fenerbahçeliler Derneği üye kayıtlarını almaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda oluşumunu yeniden tamamlayarak faaliyet geçen Didim Fenerbahçeliler Derneği üye kayıtlarını almaya başladı. Geçtiğimiz aylarda yeniden canlandırılan ve Emin Gümüş’ün başkanlığında yeni yönetim kurulu ile faaliyetlerine başlayan Didim Fenerbahçeliler Derneği üye kayıtlarını almaya başladı. Dernek yönetiminin oluşturulmasında sonra kendi yerini de tutan Didim Fenerbahçeliler Derneği19 Mayıs Caddesi üzerinde dernek binasına üyelerini ağırlayacak. Didim Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emin Gümüş Didim’deki Fenerbahçeliler bir arada toplamak, sosyal dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla daha önceden var olan Derneklerini yeniden hayata geçirdiklerini söyledi. Gümüş bu tür sportif dayanışmalarının toplumsal birlik ve beraberliği de katkı sunduğunu belirterek “Bizler Fenerbahçe sevdalıları olarak hem takımımıza sahip çıkmak, hep birlikte hareket etmek ve üyelerimize bir araya gelerek onlara sporun güzel yanlarını göstermek amaçlarımız arasında; üye kayıtlarımız başladı. Fenerbahçe sevdalıları aramızda görmeyi bekliyoruz. İlerleyen süreçte sosyal etkinliklerde bir arada olacağız. Bu noktada derneğimizle bilgi almak isteyenler 811 19 07 no’lu telefondan bilgi alabilirler.” dedi.
Geçtiğimiz aylarda oluşumunu yeniden tamamlayarak faaliyet geçen Didim Fenerbahçeliler Derneği üye kayıtlarını almaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda oluşumunu yeniden tamamlayarak faaliyet geçen Didim Fenerbahçeliler Derneği üye kayıtlarını almaya başladı.

Geçtiğimiz aylarda yeniden canlandırılan ve Emin Gümüş’ün başkanlığında yeni yönetim kurulu ile faaliyetlerine başlayan Didim Fenerbahçeliler Derneği üye kayıtlarını almaya başladı. Dernek yönetiminin oluşturulmasında sonra kendi yerini de tutan Didim Fenerbahçeliler Derneği19 Mayıs Caddesi üzerinde dernek binasına üyelerini ağırlayacak. Didim Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emin Gümüş Didim’deki Fenerbahçeliler bir arada toplamak, sosyal dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla daha önceden var olan Derneklerini yeniden hayata geçirdiklerini söyledi.

Gümüş bu tür sportif dayanışmalarının toplumsal birlik ve beraberliği de katkı sunduğunu belirterek “Bizler Fenerbahçe sevdalıları olarak hem takımımıza sahip çıkmak, hep birlikte hareket etmek ve üyelerimize bir araya gelerek onlara sporun güzel yanlarını göstermek amaçlarımız arasında; üye kayıtlarımız başladı. Fenerbahçe sevdalıları aramızda görmeyi bekliyoruz. İlerleyen süreçte sosyal etkinliklerde bir arada olacağız. Bu noktada derneğimizle bilgi almak isteyenler 811 19 07 no’lu telefondan bilgi alabilirler.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.