Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim polisi enseliyor

03.09.2018 - 14:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4520+ kez okundu.
 

Didim polisi enseliyor

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri’nin gerek uyuşturucu satıcılarına, gerekse hırsızlık olaylarına karşı yoğun mücadele içinde olduğu ve failleri yakalayarak Adalete teslim ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslar ile ilgili yapılan çalışmalar esnasında bir araçtan şüphelenen ekipler, gerekli kontrolleri yapmak üzere aracı durdurmak istedi, ancak aracın dur emrine uymadan kaçması üzerine kovalamaca başladı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kovalamaca sonucu yakalanarak durdurulan aracın içerisinde yaptıkları kontrollerde, uyuşturucu madde yüklü olduğunu tespit etti. Araç şoförü olan V.S. isimli şahıs ile yapılan araştırmada uyuşturucu madde yüklü olan araca öncülük ettiği tespit edilen S.K. isimli şahıs ve olayla ilgisi olduğu tespit edilen U.T. ve F.K. isimli şahıslar, ekipler tarafından yakalandı. Söz konusu araç içerisinde siyah poşetler içerisinde ele geçirilen daralı ölçümünde 208 kg olduğu tespit edilen SKANK isimli uyuşturucu maddeye el konuldu. Olaya karışan toplam (4) şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan işlem başlatıldı, şahıslar adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı. HIRSIZ KAÇAMADI İkinci olay Altınkum Plajı’nda meydana geldi. Denize giren bir aileye ait çantayı çalarak uzaklaştığı esnada, Bisikletli Polis Timleri’nce fark edilerek yakalanan ve yapılan GBT sorgusunda “Başkalarına Ait Kimlik Bilgilerini Kullanmak, Alkol ve Uyuşturucu Madde Etkisi Altındayken Araç Kullanmak” suçlarından aranması olduğu tespit edilen İ.O isimli şahıs yakalanarak, adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı. EV HIRSIZLARI DA YAKALANDI Bir diğer olayda, Altınkum Polis Merkezi Amirliği tarafından yürütülmekte olan 4 ayrı “Evden Hırsızlık” olayı aydınlatıldı. Olayların şüphelisi olarak tespit edilen B.M., M.K., ve O.T. isimli şahıslar, hırsızlık olayında kullanılan araç ile birlikte yakalandı. M.K. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri’nin gerek uyuşturucu satıcılarına, gerekse hırsızlık olaylarına karşı yoğun mücadele içinde olduğu ve failleri yakalayarak Adalete teslim ettiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslar ile ilgili yapılan çalışmalar esnasında bir araçtan şüphelenen ekipler, gerekli kontrolleri yapmak üzere aracı durdurmak istedi, ancak aracın dur emrine uymadan kaçması üzerine kovalamaca başladı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kovalamaca sonucu yakalanarak durdurulan aracın içerisinde yaptıkları kontrollerde, uyuşturucu madde yüklü olduğunu tespit etti. Araç şoförü olan V.S. isimli şahıs ile yapılan araştırmada uyuşturucu madde yüklü olan araca öncülük ettiği tespit edilen S.K. isimli şahıs ve olayla ilgisi olduğu tespit edilen U.T. ve F.K. isimli şahıslar, ekipler tarafından yakalandı. Söz konusu araç içerisinde siyah poşetler içerisinde ele geçirilen daralı ölçümünde 208 kg olduğu tespit edilen SKANK isimli uyuşturucu maddeye el konuldu.

Olaya karışan toplam (4) şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan işlem başlatıldı, şahıslar adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

HIRSIZ KAÇAMADI

İkinci olay Altınkum Plajı’nda meydana geldi. Denize giren bir aileye ait çantayı çalarak uzaklaştığı esnada, Bisikletli Polis Timleri’nce fark edilerek yakalanan ve yapılan GBT sorgusunda “Başkalarına Ait Kimlik Bilgilerini Kullanmak, Alkol ve Uyuşturucu Madde Etkisi Altındayken Araç Kullanmak” suçlarından aranması olduğu tespit edilen İ.O isimli şahıs yakalanarak, adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

EV HIRSIZLARI DA YAKALANDI

Bir diğer olayda, Altınkum Polis Merkezi Amirliği tarafından yürütülmekte olan 4 ayrı “Evden Hırsızlık” olayı aydınlatıldı. Olayların şüphelisi olarak tespit edilen B.M., M.K., ve O.T. isimli şahıslar, hırsızlık olayında kullanılan araç ile birlikte yakalandı. M.K. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.