Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim MHP’de görev dağılımı yapıldı

SİYASET 02.01.2015 - 16:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3816+ kez okundu.
 

Didim MHP’de görev dağılımı yapıldı

MHP Didim İlçe Teşkilatı olarak, kongre sonrası ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantıda İlçe Yönetiminde görev dağılımı yapıldı.MHP Didim İlçe Teşkilatı olarak, kongre sonrası ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. İlçe başkanı Levent İlter başkanlığında yapılan toplantıda görüş ve öneriler dinlendikten sonra gündem maddeleri görüşüldü. Tüzük gereği yapılan oylamada Başkan yardımcılıklarına Ramazan Aşkar ve Mustafa Sağlam, İlçe Sekreterliğine Celal Şengün, Muhasipliğe Ali Şükrü Başdağ oybirliğiyle seçildiler. Görev dağılımıyla ilgili konuşan MHP İlçe Başkanı Levent İlter “Yönetim kurulunda görev alan tüm arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum. Aziz milletimize hizmet noktasında, birlik ve beraberlik içerisinde Genel Merkezimizin ilke ve prensiplerine, partimizin tüzük ve programlarına bağlı kalarak hedeflerimiz doğrultusunda tek yumruk olarak hareket edeceğimizi kamuoyuna saygılarımla bildiriyorum. Tüm vatanseverleri, Türk Milliyetçilerini, partimizin sancağı altında Hak yolda toplanmaya davet ediyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.
MHP Didim İlçe Teşkilatı olarak, kongre sonrası ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantıda İlçe Yönetiminde görev dağılımı yapıldı.MHP Didim İlçe Teşkilatı olarak, kongre sonrası ilk yönetim kurulu toplantısı yapıldı. İlçe başkanı Levent İlter başkanlığında yapılan toplantıda görüş ve öneriler dinlendikten sonra gündem maddeleri görüşüldü. Tüzük gereği yapılan oylamada Başkan yardımcılıklarına Ramazan Aşkar ve Mustafa Sağlam, İlçe Sekreterliğine Celal Şengün, Muhasipliğe Ali Şükrü Başdağ oybirliğiyle seçildiler.

Görev dağılımıyla ilgili konuşan MHP İlçe Başkanı Levent İlter “Yönetim kurulunda görev alan tüm arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum.

Aziz milletimize hizmet noktasında, birlik ve beraberlik içerisinde Genel Merkezimizin ilke ve prensiplerine, partimizin tüzük ve programlarına bağlı kalarak hedeflerimiz doğrultusunda tek yumruk olarak hareket edeceğimizi kamuoyuna saygılarımla bildiriyorum. Tüm vatanseverleri, Türk Milliyetçilerini, partimizin sancağı altında Hak yolda toplanmaya davet ediyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.