Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Masalını Yazıyor Projesi için işbirliği protokolü imzalandı

KÜLTÜR 12.06.2020 - 23:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4241+ kez okundu.
 

Didim Masalını Yazıyor Projesi için işbirliği protokolü imzalandı

Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, "Didim Masalını Yazıyor" projesi ile ilgili protokol imzalandı.

DİDİM - Didim İlçe Kaymakamlık makamında "Didim Masalını Yazıyor" projesi çerçevesinde, İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir’in katılımı ile protokol imzalandı. "Didim Masalını Yazıyor"  projesi kapsamında, Didim'in kültürel değerleri, antik kahramanları kendine özgü zengin lezzetleriyle uluslararasında yayılan incir, zeytin gibi ürünlerinin çocuklara tanıtılması sevdirilmesi ve benimsetilmesi amacıyla, Didim’i anlatan 11 masal kitabı İngilizce ve Türkçe olarak basılacak ve kentimizin tanıtımına büyük bir katkı sağlayacak.
Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, "Didim Masalını Yazıyor" projesi ile ilgili protokol imzalandı.

DİDİM - Didim İlçe Kaymakamlık makamında "Didim Masalını Yazıyor" projesi çerçevesinde, İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir’in katılımı ile protokol imzalandı.

"Didim Masalını Yazıyor"  projesi kapsamında, Didim'in kültürel değerleri, antik kahramanları kendine özgü zengin lezzetleriyle uluslararasında yayılan incir, zeytin gibi ürünlerinin çocuklara tanıtılması sevdirilmesi ve benimsetilmesi amacıyla, Didim’i anlatan 11 masal kitabı İngilizce ve Türkçe olarak basılacak ve kentimizin tanıtımına büyük bir katkı sağlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.