Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Lizbon’da

RESMİ İLAN (AA) - Anadolu Ajansı | 29.11.2015 - 01:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 57765+ kez okundu.
 

Didim Lizbon’da

8-21 Kasım tarihleri arasında Portekiz’in Başşehri Lizbon’da yapılan Almanya Seyahat Acenteler Birliği’nin (DRV) genel kuruluna Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu ve Didim Ticaret Odası Meclis ve DRV Uluslar arası Komisyon Üyesi Hikmet Atilla katıldılar.

8-21 Kasım tarihleri  arasında Portekiz’in Başşehri Lizbon’da yapılan Almanya Seyahat Acenteler Birliği’nin (DRV) genel kuruluna Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu ve Didim Ticaret Odası Meclis ve DRV Uluslar arası Komisyon Üyesi Hikmet Atilla katıldılar. Didim heyeti haricinde Türkiye’den Kültür ve Turizm Tanıtım Genel Müdürü İrfan Önal, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve heyeti ile TÜRSAB’dan ise Mücella Tarhan katıldılar. DRV genel kuruluna katılan Bankoğlu, “2016 yılında DRV’nın Genel Kurulunun Kuşadası’nda olması dolayısı ile Bölgemizin önemini daha da artırdı. Genel kurul esnasında DRV Genel Başkanı Norbert Fiebig, Genel Sekreter Dirk İnger ve Didim heyeti değişik tur operatörleri ile görüştü. 2016 sezonu için ortaklaşa ne tür çalışmaların yapılacağı göndermesinden dolayı da Almanya pazarı hem Türkiye için hem de Bölgemiz için önemli bir pazardır. Dünya genelinde bazı olumsuzluklara rağmen 2015 yılında Almanya’dan Ülkemize gelen turist sayısında %4 lük bir artış olmuştur. Paris katliamının gölgesinde yapılan Genel Kurula katılım yoğundu ve 800 kişi üzerinde üye ve turizmci toplantılara katıldı. Genel kurulda bir dizi panel ve konuşmalar yapıldı. Genel kurul esnasında verilen yemekte Türkiye adına İrfan Önal Türkiye ile ilgili slayt gösterisi sundu ve bir konuşma yaptı. Genel Kuruldan sonra Paris’e geçilerek, Paris’te yaşayıp da Didim’de evi olan Fransızlar ve Türkler ile görüşme yapıldı. Fransa’da Lobi faaliyetlerin nasıl yapılabileceği konuları üzerinde duruldu. Daha evvel randevu alınan Kültür ve Turizm Bakanlığı Ateşesi N.Serra Aytun Roncaglia ile de görüşülerek Didim turizmi değerlendirildi. Ateşelik ile Fransa pazarına yönelik ne tür ortaklaşa çalışmalar yürütülebileceği konular hakkında geniş geniş değerlendirme yapıldı. İlk etapta Fransızca dilinden bir Didim broşürü bastırılması gerektiği konuşuldu. Ateşe Türkiye’nin diğer bölgeleri ile beraber yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi ve Didim’in Fransa’da tanıtılması konusunda işbirliği yapılabileceğini belirterek 2016 yılında Paris’te yapılacak Turizm Fuarında Didim’e yer tahsis edilebileceği gibi gazeteci ve turizmcilerle özel toplantılar düzenlenmesinde yardımcı olacaklarını söyledi. Bundan böyle ilişkilerin geliştirilerek sürdürülmesinde görüş birliğine varıldı” diyerek, konuyu bu şekilde değerlendirdi. (Canan Kulfel/Didim)
8-21 Kasım tarihleri arasında Portekiz’in Başşehri Lizbon’da yapılan Almanya Seyahat Acenteler Birliği’nin (DRV) genel kuruluna Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu ve Didim Ticaret Odası Meclis ve DRV Uluslar arası Komisyon Üyesi Hikmet Atilla katıldılar.

8-21 Kasım tarihleri  arasında Portekiz’in Başşehri Lizbon’da yapılan Almanya Seyahat Acenteler Birliği’nin (DRV) genel kuruluna Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu ve Didim Ticaret Odası Meclis ve DRV Uluslar arası Komisyon Üyesi Hikmet Atilla katıldılar. Didim heyeti haricinde Türkiye’den Kültür ve Turizm Tanıtım Genel Müdürü İrfan Önal, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ve heyeti ile TÜRSAB’dan ise Mücella Tarhan katıldılar.

DRV genel kuruluna katılan Bankoğlu, “2016 yılında DRV’nın Genel Kurulunun Kuşadası’nda olması dolayısı ile Bölgemizin önemini daha da artırdı. Genel kurul esnasında DRV Genel Başkanı Norbert Fiebig, Genel Sekreter Dirk İnger ve Didim heyeti değişik tur operatörleri ile görüştü. 2016 sezonu için ortaklaşa ne tür çalışmaların yapılacağı göndermesinden dolayı da Almanya pazarı hem Türkiye için hem de Bölgemiz için önemli bir pazardır. Dünya genelinde bazı olumsuzluklara rağmen 2015 yılında Almanya’dan Ülkemize gelen turist sayısında %4 lük bir artış olmuştur. Paris katliamının gölgesinde yapılan Genel Kurula katılım yoğundu ve 800 kişi üzerinde üye ve turizmci toplantılara katıldı. Genel kurulda bir dizi panel ve konuşmalar yapıldı. Genel kurul esnasında verilen yemekte Türkiye adına İrfan Önal Türkiye ile ilgili slayt gösterisi sundu ve bir konuşma yaptı. Genel Kuruldan sonra Paris’e geçilerek, Paris’te yaşayıp da Didim’de evi olan Fransızlar ve Türkler ile görüşme yapıldı. Fransa’da Lobi faaliyetlerin nasıl yapılabileceği konuları üzerinde duruldu. Daha evvel randevu alınan Kültür ve Turizm Bakanlığı Ateşesi N.Serra Aytun Roncaglia ile de görüşülerek Didim turizmi değerlendirildi. Ateşelik ile Fransa pazarına yönelik ne tür ortaklaşa çalışmalar yürütülebileceği konular hakkında geniş geniş değerlendirme yapıldı. İlk etapta Fransızca dilinden bir Didim broşürü bastırılması gerektiği konuşuldu. Ateşe Türkiye’nin diğer bölgeleri ile beraber yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi ve Didim’in Fransa’da tanıtılması konusunda işbirliği yapılabileceğini belirterek 2016 yılında Paris’te yapılacak Turizm Fuarında Didim’e yer tahsis edilebileceği gibi gazeteci ve turizmcilerle özel toplantılar düzenlenmesinde yardımcı olacaklarını söyledi. Bundan böyle ilişkilerin geliştirilerek sürdürülmesinde görüş birliğine varıldı” diyerek, konuyu bu şekilde değerlendirdi. (Canan Kulfel/Didim)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.