Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Karadenizliler Derneği basınla buluştu

GENEL 22.11.2019 - 16:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2662+ kez okundu.
 

Didim Karadenizliler Derneği basınla buluştu

Didim Karadenizliler Derneği Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti.

AYDIN- Karadenizliler Dernek Başkanı Hakan Kılıç, kahvaltıda şöyle konuştu: “Yeni yönetim olarak göreve başladık. Karadeniz’in her bölgesinden arkadaşlarla birlikte oluşturduğumuz yönetimimiz 26 kişiden oluşuyor. Önümüzdeki günlerde kurumları ziyaretimiz olacak. İlk basınla bir araya gelmek istedik. Didim’de yaklaşık 10 bin civarında Karadenizli yaşamakta. Hedefimiz hepsini bir araya getirmek ve kültürümüzü etkinliklerle yaşatmak.  26 kişilik çok güzel bir ekip oluşturduk. Arkadaşlarımızın isimlerini sizlerle paylaşacağım. Belediyemizle daha önce festivalle ilgili görüşmelerimizin sonucunu basınla paylaşmıştık. Bizim Festivallerle ilgili bir sorunumuz yok. Erzincanlar derneğinin etkinliği için daha önceki açıklamamda da belirtmiştim. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Festivalle ilgili belediye başkanımızdan biz de yöresel yemeklerimizle, diğer materyallerle orada olmak istediğimizi belirtmiştik. Belediyeden bize gelen cevapta, “Esnafımızın bu tür gıda maddelerinin satışının istenmediğini” belirtiler. Biz de yapamamıştık. Altını çizerek tekrar belirtmek istiyorum, bizim bu dernekle herhangi bir sorunumuz yok, bu bazen yanlış değerlendiriliyor. Kendilerini bir kez daha kutluyorum. İlk olarak düzenlenen etkinlik yapmaları mutlu etti bizleri. Her derneğe, her bölgeye eşit davranılması gerektiğini söylüyorum. Siyasi görüşü ne olursa olsun, kimseyi ilgilendirmemeli. Biz Didim’de bir arada yaşıyoruz. Didim için her şey güzel olsun diye bir araya geldik. Bundan sonra da yapacağımız çeşitli etkinliklerle bir araya geleceğiz. Didim’de birlikte karşılıklı saygı içerisinde Her şeyin Didim için güzel olması dileğimizle hepinize geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.” Didim Karadenizliler Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu. Hakan Kılıç, İmdat Karaosman, Murat Salman, Eda Yücel İlhan, Metin Döne, Şakir Saruhan, Mehmet Avcı, Tolga Kubaliç, İsa Keskin, Reşit Çalışkan, Cevahir Gümüş, Musa Üstündağ, Cenk Tufan Ertuğral, Mehmet Vela, Ömer Üçüncü, Davut Bektaş, Sercan Kubaliç, Fatih Şilen, Mustafa Gül, Halil İbrahim Genç, Ayhan Turan, Fuat Karagöz, Serdar Yazıcı, Turan Yeler, Hüseyin Çelik ve Mira Tieb.
Didim Karadenizliler Derneği Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti.

AYDIN- Karadenizliler Dernek Başkanı Hakan Kılıç, kahvaltıda şöyle konuştu:

“Yeni yönetim olarak göreve başladık. Karadeniz’in her bölgesinden arkadaşlarla birlikte oluşturduğumuz yönetimimiz 26 kişiden oluşuyor. Önümüzdeki günlerde kurumları ziyaretimiz olacak. İlk basınla bir araya gelmek istedik. Didim’de yaklaşık 10 bin civarında Karadenizli yaşamakta. Hedefimiz hepsini bir araya getirmek ve kültürümüzü etkinliklerle yaşatmak. 

26 kişilik çok güzel bir ekip oluşturduk. Arkadaşlarımızın isimlerini sizlerle paylaşacağım. Belediyemizle daha önce festivalle ilgili görüşmelerimizin sonucunu basınla paylaşmıştık. Bizim Festivallerle ilgili bir sorunumuz yok. Erzincanlar derneğinin etkinliği için daha önceki açıklamamda da belirtmiştim. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Festivalle ilgili belediye başkanımızdan biz de yöresel yemeklerimizle, diğer materyallerle orada olmak istediğimizi belirtmiştik. Belediyeden bize gelen cevapta, “Esnafımızın bu tür gıda maddelerinin satışının istenmediğini” belirtiler.

Biz de yapamamıştık. Altını çizerek tekrar belirtmek istiyorum, bizim bu dernekle herhangi bir sorunumuz yok, bu bazen yanlış değerlendiriliyor. Kendilerini bir kez daha kutluyorum. İlk olarak düzenlenen etkinlik yapmaları mutlu etti bizleri. Her derneğe, her bölgeye eşit davranılması gerektiğini söylüyorum. Siyasi görüşü ne olursa olsun, kimseyi ilgilendirmemeli. Biz Didim’de bir arada yaşıyoruz. Didim için her şey güzel olsun diye bir araya geldik. Bundan sonra da yapacağımız çeşitli etkinliklerle bir araya geleceğiz.

Didim’de birlikte karşılıklı saygı içerisinde Her şeyin Didim için güzel olması dileğimizle hepinize geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.”

Didim Karadenizliler Derneği yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

Hakan Kılıç, İmdat Karaosman, Murat Salman, Eda Yücel İlhan, Metin Döne, Şakir Saruhan, Mehmet Avcı, Tolga Kubaliç, İsa Keskin, Reşit Çalışkan, Cevahir Gümüş, Musa Üstündağ, Cenk Tufan Ertuğral, Mehmet Vela, Ömer Üçüncü, Davut Bektaş, Sercan Kubaliç, Fatih Şilen, Mustafa Gül, Halil İbrahim Genç, Ayhan Turan, Fuat Karagöz, Serdar Yazıcı, Turan Yeler, Hüseyin Çelik ve Mira Tieb.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.