Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim İstanbul'da tanıtılıyor

TURİZM 11.08.2017 - 10:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3609+ kez okundu.
 

Didim İstanbul'da tanıtılıyor

Aydın'ın turistik İlçesi Didim tanıtım atağını İstanbul’a taşıdı.

AYDIN- İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ulaşım araçlarında Didim’in tanıtımı yapılırken, tanıtımın Kurban Bayramı'na kadar süreceği öğrenildi. İstanbul'un önemli ulaşım aracı olan İDO,  Bursa, Bandırma, Yalova, Marmara, Avşa, Adalar hattı ve Anadolu Yakası Avrupa yakası arasında seferlerinde Didim tanıtılıyor. “Ayın Cenneti Köşesi Olarak Didim'i Seçti, Bu yaz hepiniz davetlisiniz” sloganıyla 40'ar saniyelik tanıtımda Didim Apollon Tapınağı, Altınkum ve su sporlarının yer aldığı tanıtımda Didim'in doğal güzellikleri anlatılıyor. Didim’in 40 saniyelik 2 farklı video ile Didim tanıtım filmi, her 15'er dakikalık performansla yayınlanarak günde 100 kez gösteriliyor. Kurban Bayramı'na kadar devam edecek seferlerde ortalama 30 bin yolcu taşıyan şirketin tüm araçlarından 24 saat boyunca Didim’in gösterilmesi ve kurban bayramına kadar yaklaşık 1 milyon insana ulaşılması hedefleniyor. Didim Belediyesi ve DİTAB’ın görüşmelerini sürdürdüğü, Ülkede yaşanan turizm krizine iç turizm desteği için planlanan bu uygulama ile Didim Turizmi'ne canlılık getirmesi bekleniyor.
Aydın'ın turistik İlçesi Didim tanıtım atağını İstanbul’a taşıdı.

AYDIN- İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ulaşım araçlarında Didim’in tanıtımı yapılırken, tanıtımın Kurban Bayramı'na kadar süreceği öğrenildi.

İstanbul'un önemli ulaşım aracı olan İDO,  Bursa, Bandırma, Yalova, Marmara, Avşa, Adalar hattı ve Anadolu Yakası Avrupa yakası arasında seferlerinde Didim tanıtılıyor. “Ayın Cenneti Köşesi Olarak Didim'i Seçti, Bu yaz hepiniz davetlisiniz” sloganıyla 40'ar saniyelik tanıtımda Didim Apollon Tapınağı, Altınkum ve su sporlarının yer aldığı tanıtımda Didim'in doğal güzellikleri anlatılıyor. Didim’in 40 saniyelik 2 farklı video ile Didim tanıtım filmi, her 15'er dakikalık performansla yayınlanarak günde 100 kez gösteriliyor. Kurban Bayramı'na kadar devam edecek seferlerde ortalama 30 bin yolcu taşıyan şirketin tüm araçlarından 24 saat boyunca Didim’in gösterilmesi ve kurban bayramına kadar yaklaşık 1 milyon insana ulaşılması hedefleniyor.

Didim Belediyesi ve DİTAB’ın görüşmelerini sürdürdüğü, Ülkede yaşanan turizm krizine iç turizm desteği için planlanan bu uygulama ile Didim Turizmi'ne canlılık getirmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.