Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim İlçe Milli Eğitimde nöbet değişikliği

EĞİTİM 03.06.2017 - 14:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3282+ kez okundu.
 

Didim İlçe Milli Eğitimde nöbet değişikliği

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut görevinden alındı.

AYDIN- Turgut’un Aydın’a Araştırmacı olarak atanırken, Turgut’un yerine Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Recep Akdemir atandı. Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu Müdürlüğü yaparken 2014 yılında Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Emrah Turgut, Mayıs 2016’da görevden alınmış ve yerine Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Turan Kaya atanmıştı. Kaya’nın göreve atanmasının ardından Aydın’a atanan Turgut, Ocak 2017’de ikinci kez Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak eski görevine atandı. 5 aylık ikinci görev süresi geçmeden Emrah Turgut bu kez yeniden görevinden alınarak Aydın’a Araştırmacı olarak atandı. Turgut’tan boşalan koltuğa Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Recep Akdemir atandı. Akdemir’in görevine başladığı öğrenildi.
Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut görevinden alındı.

AYDIN- Turgut’un Aydın’a Araştırmacı olarak atanırken, Turgut’un yerine Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Recep Akdemir atandı.

Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu Müdürlüğü yaparken 2014 yılında Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Emrah Turgut, Mayıs 2016’da görevden alınmış ve yerine Söke Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Turan Kaya atanmıştı. Kaya’nın göreve atanmasının ardından Aydın’a atanan Turgut, Ocak 2017’de ikinci kez Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak eski görevine atandı. 5 aylık ikinci görev süresi geçmeden Emrah Turgut bu kez yeniden görevinden alınarak Aydın’a Araştırmacı olarak atandı. Turgut’tan boşalan koltuğa Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Recep Akdemir atandı. Akdemir’in görevine başladığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.