Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim, gol yağdırdı

SPOR 13.11.2017 - 11:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2308+ kez okundu.
 

Didim, gol yağdırdı

Didim Belediyespor: 5 Nazilli Sanayispor:1

AYDIN- Aydın Amatör Süper Ligin dokuzuncu haftasında Didim Belediyespor, evinde ağırladığı Nazilli Sanayispor’u 5-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Aydın Amatör Süper Lig’in lideri Didim Belediyespor, evinde grubun zayıf takımlarından olan Nazilli Sanayispor’u ağırladı. Güzel bir havada oynanan karşılaşmayı Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Cezmi Arslan ve her iki kulüp yöneticileri birlikte izlerken Didimli sporseverler de maçı takip etti. Maçın ilk dakikalarda Didim Belediyespor 5. dakikada Uğur Şeremet’in attığı golle skoru 1-0’a getirdi. (1-0) Ataklarını sıklaştıran ve sayısız pozisyonu harcayan mavi beyazlı ekipte 36. dakikada Savaş kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi.(2-0) İlk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi. Maçının ikinci yarısında da mavi beyazlı ekibin üstünlüğü göze çarparken Taylant’ın düşürülmesinden kazanılan penaltıyı Kaptan Hasan ağlara gönderdi (3-0) Dakikada 65’te ise Didim defansının hatasını değerlendiren Melih topu ağlara yollayarak farkı 2’ye indirdi. (3-1). Uzatma dakikalarında serbest vuruş kullanan Kaptan Hasan’ın ortasında Cüneyt kafayla topu ağlara gönderdi. (4-1) 90+3’te ise oyuna ikinci yarıda giren Muhammed Emin attığı golle maçın skorunu belirledi (5-1) Didim Belediyespor 3 puanı 5 golle alırken galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.
Didim Belediyespor: 5 Nazilli Sanayispor:1

AYDIN- Aydın Amatör Süper Ligin dokuzuncu haftasında Didim Belediyespor, evinde ağırladığı Nazilli Sanayispor’u 5-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Aydın Amatör Süper Lig’in lideri Didim Belediyespor, evinde grubun zayıf takımlarından olan Nazilli Sanayispor’u ağırladı. Güzel bir havada oynanan karşılaşmayı Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Cezmi Arslan ve her iki kulüp yöneticileri birlikte izlerken Didimli sporseverler de maçı takip etti.

Maçın ilk dakikalarda Didim Belediyespor 5. dakikada Uğur Şeremet’in attığı golle skoru 1-0’a getirdi. (1-0) Ataklarını sıklaştıran ve sayısız pozisyonu harcayan mavi beyazlı ekipte 36. dakikada Savaş kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi.(2-0) İlk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Maçının ikinci yarısında da mavi beyazlı ekibin üstünlüğü göze çarparken Taylant’ın düşürülmesinden kazanılan penaltıyı Kaptan Hasan ağlara gönderdi (3-0) Dakikada 65’te ise Didim defansının hatasını değerlendiren Melih topu ağlara yollayarak farkı 2’ye indirdi. (3-1). Uzatma dakikalarında serbest vuruş kullanan Kaptan Hasan’ın ortasında Cüneyt kafayla topu ağlara gönderdi. (4-1) 90+3’te ise oyuna ikinci yarıda giren Muhammed Emin attığı golle maçın skorunu belirledi (5-1)

Didim Belediyespor 3 puanı 5 golle alırken galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.