Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim esnafına yeni hizmet binası

GÜNCEL 11.04.2017 - 11:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3307+ kez okundu.
 

Didim esnafına yeni hizmet binası

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni yerinde Oda üyelerine hizmet vermeye başladı.

AYDIN- Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’nun odaya yeni hizmet binası sözünü yerine getirdi. 10 Nisan Pazartesi günü itibariyle hizmete yeni hizmet binasında iş ve işlemler başladı. Didim Esnaf Odasının yeni hizmet binası 2 kattan oluşuyor. Yeni hizmet binasının iç tefrişatı komple yenilenirken, odanın yeni hizmet binasının geniş ferah ve modern bir havada olması da oda üyelerini memnun ettiği görüldü. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise yeni yerine hayırlı olmasını dilerken “Didim Esnafımızın yıllardır özlediği bir hizmet binasını kavuşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kendi yerimiz olan oda binamızın her anlamda kullanışlı hale getirmek için büyük çaba sarf ettik. Üyelerimizde bundan son derece memnun; bunda sonra yeni yerimizde iş ve işlemleri yapılacak. Resmi açılışı ise ilerleyen günlerde yapmayı planlıyoruz. Didim’imize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Zemin katta arşiv odası ile odanın diğer malzemeleri yer alırken, birinci katta ise Oda Genel sekreterliği, Oda iş ve işlemleri ile Muhasebe birimi yer alıyor. Birinci kat içerisinde yapılan asma tavan katında ise Başkanlık Makamı ile Oda yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği toplantı masası bulunuyor.
Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni yerinde Oda üyelerine hizmet vermeye başladı.

AYDIN- Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’nun odaya yeni hizmet binası sözünü yerine getirdi. 10 Nisan Pazartesi günü itibariyle hizmete yeni hizmet binasında iş ve işlemler başladı. Didim Esnaf Odasının yeni hizmet binası 2 kattan oluşuyor. Yeni hizmet binasının iç tefrişatı komple yenilenirken, odanın yeni hizmet binasının geniş ferah ve modern bir havada olması da oda üyelerini memnun ettiği görüldü.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise yeni yerine hayırlı olmasını dilerken “Didim Esnafımızın yıllardır özlediği bir hizmet binasını kavuşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kendi yerimiz olan oda binamızın her anlamda kullanışlı hale getirmek için büyük çaba sarf ettik. Üyelerimizde bundan son derece memnun; bunda sonra yeni yerimizde iş ve işlemleri yapılacak. Resmi açılışı ise ilerleyen günlerde yapmayı planlıyoruz. Didim’imize ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Zemin katta arşiv odası ile odanın diğer malzemeleri yer alırken, birinci katta ise Oda Genel sekreterliği, Oda iş ve işlemleri ile Muhasebe birimi yer alıyor. Birinci kat içerisinde yapılan asma tavan katında ise Başkanlık Makamı ile Oda yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği toplantı masası bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.