Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Esnaf Odası'ndan elektrik indirim protokolü

GÜNCEL 11.10.2016 - 15:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2908+ kez okundu.
 

Didim Esnaf Odası'ndan elektrik indirim protokolü

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Enerya Elektrik Ticaret A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında Enerya firmasına abone olan oda üyelerine yüzde 15 indirim uygulanacak.

AYDIN- Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası oda üyelerine elektrik ücretlerinde indirim sağlanması için adım attı. Didim Esnaf Odası ile Enerya Elektrik Ticaret A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında oda üyelerine 15 indirim uygulanacak. Esnaf Odasında gerçekleşen imza törenine Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Enerya Aydın Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Günyar ve Enerya Aydın Satış Uzman yardımcısı Ali Dağ katıldı. İmza töreninde konuşan Enerya Aydın Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Günyar, “Serbest tüketici kavramında esnaf bilinçlendirilmeli. Serbest tüketici hakkı nedir? Bu konuda bizler esnafımızı da bilinçlendireceğiz. Bu kapsamda yıllık 3600 kw/sa üzerinde olanlar serbest tüketici olabiliyor ve bu da ayda 115 TL gibi bir rakam tekabül ediyor. Bu koşullardaki tüketici serbest tüketici olabiliyor ve istediği yere abone olabiliyor. Biz de bu kapsamda Didim Esnaf Odası ile protokol imzaladık ve oda üyelerimizi bu indirimlerden yararlanmasını istedik. İki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Bizler bu konuda ilçede bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğiz" dedi. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise, imzalanan protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını dileyerek; “Esnafımızın yararlanacağı bir protokol ama halkımızda firmadan bilgi alarak bu noktada yararlanabilirler. Bu konuyla ilgili oda üyelerimiz firmadan yada odamızdan bilgi alabilirler. Bizler esnafımızın yararına olan bu tür çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından protokol metnine imzalar atıldı.
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Enerya Elektrik Ticaret A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında Enerya firmasına abone olan oda üyelerine yüzde 15 indirim uygulanacak.

AYDIN- Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası oda üyelerine elektrik ücretlerinde indirim sağlanması için adım attı. Didim Esnaf Odası ile Enerya Elektrik Ticaret A.Ş arasında imzalanan protokol kapsamında oda üyelerine 15 indirim uygulanacak. Esnaf Odasında gerçekleşen imza törenine Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Enerya Aydın Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Günyar ve Enerya Aydın Satış Uzman yardımcısı Ali Dağ katıldı.

İmza töreninde konuşan Enerya Aydın Satış ve Pazarlama Müdürü Şafak Günyar, “Serbest tüketici kavramında esnaf bilinçlendirilmeli. Serbest tüketici hakkı nedir? Bu konuda bizler esnafımızı da bilinçlendireceğiz. Bu kapsamda yıllık 3600 kw/sa üzerinde olanlar serbest tüketici olabiliyor ve bu da ayda 115 TL gibi bir rakam tekabül ediyor. Bu koşullardaki tüketici serbest tüketici olabiliyor ve istediği yere abone olabiliyor. Biz de bu kapsamda Didim Esnaf Odası ile protokol imzaladık ve oda üyelerimizi bu indirimlerden yararlanmasını istedik. İki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Bizler bu konuda ilçede bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise, imzalanan protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını dileyerek; “Esnafımızın yararlanacağı bir protokol ama halkımızda firmadan bilgi alarak bu noktada yararlanabilirler. Bu konuyla ilgili oda üyelerimiz firmadan yada odamızdan bilgi alabilirler. Bizler esnafımızın yararına olan bu tür çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından protokol metnine imzalar atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.