Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Esnaf Odası İŞ-KUR’la işbirliği yapacak

GÜNCEL 12.03.2018 - 15:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4063+ kez okundu.
 

Didim Esnaf Odası İŞ-KUR’la işbirliği yapacak

İŞ-KUR Aydın İl Müdürlüğü ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında, İŞ-KUR hizmetlerinde oda üyelerinin da yararlanabilmesi amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

AYDIN- Oda binasında gerçekleşen protokol törenine İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcısı Kadri Kabak, İŞ-KUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, İŞ-KUR Söke İlçe Müdürü Selami Harman, Oda Başkan Yardımcıları Nihat Özçevik ve Aslan Balakan ve yönetim kurulu üyeleri ile İŞ-KUR personeli katıldı. İmza töreni öncesinde konuşan Oda Başkanı Şerif Erul, seçim çalışmaları kapsamında esnafın yararına olacak her türlü işbirliği ve adımı atacaklarını dile getirdiklerini belirterek, “İŞ-KUR’un hizmetlerinden Didim esnafı da yararlansın istedik. Ticaret odasında bu çalışma yapıldı, ama odamızda aktif olarak bin 961 üyemiz var. Üyelerimiz de kendilerine sunulacak fırsatlardan yararlansın. Bu konuda İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcımız Kadri Bey’e durumu ilettik. Duyarsız kalmadı, kendisine teşekkür ediyorum. Bu protokol sonrasında haftanın bir günü İŞ-KUR’dan memur arkadaşlarımız odamıza gelerek bilgi almak isteyen üyelerimizi bilgilendirecek. İlçemize ve esnafımıza hayırlı olsun. Destek veren İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcımıza, İl Müdürümüze ve diğer kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcısı Kadri Kabak ise, İŞ-KUR’un yeni bir vizyonla hizmet etmeye çalıştığını belirterek, 7 bin 600 personelle ülkeye hizmet verdiğini söyledi. Kabak, Oda Başkanı Erul’un talebine kayıtsız kalamayacaklarını ifade ederek, “Bizden destek istedi, biz de olur dedik. Bugün protokolle çalışmayı resmileştireceğiz. Önümüzdeki hafta Çarşamba’dan itibaren arkadaşlarımız haftanın bir günü odada esnafımıza sunduğumuz hizmetler ve destekler hakkında bilgiler verecek. Teşvikler hakkında bilgiler verecekler. 2018 yılında daha güzel hizmetler vereceğiz. Didim’de böyle bir hizmetin verilmesi de esnaflarımızı memnun edecek. Böyle bir çalışmayı öncülük ettiği içinde Oda başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından İUŞ-KUR Genel Müdür Yardımcısı Kadri Kabak ile Oda Başkanı Şerif Erul tarafından protokole imzalar atıldı.
İŞ-KUR Aydın İl Müdürlüğü ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında, İŞ-KUR hizmetlerinde oda üyelerinin da yararlanabilmesi amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

AYDIN- Oda binasında gerçekleşen protokol törenine İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcısı Kadri Kabak, İŞ-KUR Aydın İl Müdürü Rahmi Terzi, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, İŞ-KUR Söke İlçe Müdürü Selami Harman, Oda Başkan Yardımcıları Nihat Özçevik ve Aslan Balakan ve yönetim kurulu üyeleri ile İŞ-KUR personeli katıldı.

İmza töreni öncesinde konuşan Oda Başkanı Şerif Erul, seçim çalışmaları kapsamında esnafın yararına olacak her türlü işbirliği ve adımı atacaklarını dile getirdiklerini belirterek, “İŞ-KUR’un hizmetlerinden Didim esnafı da yararlansın istedik. Ticaret odasında bu çalışma yapıldı, ama odamızda aktif olarak bin 961 üyemiz var. Üyelerimiz de kendilerine sunulacak fırsatlardan yararlansın. Bu konuda İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcımız Kadri Bey’e durumu ilettik. Duyarsız kalmadı, kendisine teşekkür ediyorum. Bu protokol sonrasında haftanın bir günü İŞ-KUR’dan memur arkadaşlarımız odamıza gelerek bilgi almak isteyen üyelerimizi bilgilendirecek. İlçemize ve esnafımıza hayırlı olsun. Destek veren İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcımıza, İl Müdürümüze ve diğer kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcısı Kadri Kabak ise, İŞ-KUR’un yeni bir vizyonla hizmet etmeye çalıştığını belirterek, 7 bin 600 personelle ülkeye hizmet verdiğini söyledi. Kabak, Oda Başkanı Erul’un talebine kayıtsız kalamayacaklarını ifade ederek, “Bizden destek istedi, biz de olur dedik. Bugün protokolle çalışmayı resmileştireceğiz. Önümüzdeki hafta Çarşamba’dan itibaren arkadaşlarımız haftanın bir günü odada esnafımıza sunduğumuz hizmetler ve destekler hakkında bilgiler verecek. Teşvikler hakkında bilgiler verecekler. 2018 yılında daha güzel hizmetler vereceğiz. Didim’de böyle bir hizmetin verilmesi de esnaflarımızı memnun edecek. Böyle bir çalışmayı öncülük ettiği içinde Oda başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından İUŞ-KUR Genel Müdür Yardımcısı Kadri Kabak ile Oda Başkanı Şerif Erul tarafından protokole imzalar atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.