Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Esnaf Odası, AK Parti'yi ağırladı

SİYASET 17.02.2018 - 14:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3167+ kez okundu.
 

Didim Esnaf Odası, AK Parti'yi ağırladı

AK Parti Didim ilçe yönetimi, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Yapılan ziyarete AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Cemal Engil, Maşallah Subaşı, Şakir Saruhan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda seçim çalışmalarını değerlendiren Oda Başkanı Erul, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Seçim süreci boyunca şunu gördüm: esnafımız çok şey istemiyor aslında Esnafımız kendileri ile iç içe olan onların sorunlarını, onların halinden anlayan birini istiyor. Alanda olmak ve hangi seçim olursa olsun erken çalışmanın faydası oluyor. Bizler seçildiğimiz andan itibaren Didim için çalışacağız” dedi. AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü ise, AK Parti’nin esnafın aynı sorunlarının farkında olduğunu ifade ederek, Didim esnafının yanında olduklarını söyledi.
AK Parti Didim ilçe yönetimi, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Yapılan ziyarete AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Cemal Engil, Maşallah Subaşı, Şakir Saruhan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda seçim çalışmalarını değerlendiren Oda Başkanı Erul, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Seçim süreci boyunca şunu gördüm: esnafımız çok şey istemiyor aslında Esnafımız kendileri ile iç içe olan onların sorunlarını, onların halinden anlayan birini istiyor. Alanda olmak ve hangi seçim olursa olsun erken çalışmanın faydası oluyor. Bizler seçildiğimiz andan itibaren Didim için çalışacağız” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü ise, AK Parti’nin esnafın aynı sorunlarının farkında olduğunu ifade ederek, Didim esnafının yanında olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.