Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Engelliler Derneği'nden tekerlekli sandalye için kermes

GÜNCEL 23.11.2017 - 14:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2154+ kez okundu.
 

Didim Engelliler Derneği'nden tekerlekli sandalye için kermes

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, engelliler yararına kermes düzenledi.

AYDIN- Kermesten elde edilecek gelirle akülü sandalye alınması hedefleniyor. Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, dernek yararına Merkez Camisi önünde kermes gerçekleştirdi. Kermeste dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin yaptıkları yemekler ile ikinci el giysiler satışa sunuldu. Dernek Başkanı Bedri Altıntaş ile yönetim kurulu üyeleri kermeste görev aldı. Dernek Başkanı Bedri Altıntaş, kermesi olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarını belirterek, “Bu hafta kermesimizi dernek üyelerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik. Şu an 3 akülü tekerlekli sandalye ihtiyacımız var. Bunları temin etmek için kermes düzenledik. Elde edilen gelire göre sandalyeleri alacağız. Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın da desteğini bekliyoruz. Kermesimize katkı sunan Didimlilere de teşekkür ediyorum” dedi.
Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, engelliler yararına kermes düzenledi.

AYDIN- Kermesten elde edilecek gelirle akülü sandalye alınması hedefleniyor.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, dernek yararına Merkez Camisi önünde kermes gerçekleştirdi. Kermeste dernek yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinin yaptıkları yemekler ile ikinci el giysiler satışa sunuldu. Dernek Başkanı Bedri Altıntaş ile yönetim kurulu üyeleri kermeste görev aldı. Dernek Başkanı Bedri Altıntaş, kermesi olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarını belirterek, “Bu hafta kermesimizi dernek üyelerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik. Şu an 3 akülü tekerlekli sandalye ihtiyacımız var. Bunları temin etmek için kermes düzenledik. Elde edilen gelire göre sandalyeleri alacağız. Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın da desteğini bekliyoruz. Kermesimize katkı sunan Didimlilere de teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.