Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Engelliler Derneğinden sandalye bağışı

GENEL 20.04.2017 - 14:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3094+ kez okundu.
 

Didim Engelliler Derneğinden sandalye bağışı

Didim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen Dursun Kabak’a Didim Engelliler Derneği’nce akülü sandalye bağışında bulunuldu.

AYDIN- Didim’in Balat mahallesinde yaşayan ve yürümekte zorlanan yaşlı kadın Engelliler Derneği'nin bağışı ile yeniden hayata tutundu. Didim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen Dursun Kabak’a Didim ve Yöresi Engelliler Derneği’nce akülü sandalye bağışlandı. Balat mahallesinde yaşayan Kabak’a akülü sandalyesini Dernek Başkanı Bedri Altıntaş ve yönetim kurulu üyelerince teslim edildi. Akülü sandalyenin teslim edilmesi esnasında duygulanan Dursun Kabak, emeği geçenlere ve yardımda bulunanlara teşekkür etti. Dernek Başkanı Bedri Altıntaş ise, Didim genelinde yaptıkları araştırma ve taramalarda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşılmaya çalışıldığını belirterek bir vatandaşın daha yüzünü güldürmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Didim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen Dursun Kabak’a Didim Engelliler Derneği’nce akülü sandalye bağışında bulunuldu.

AYDIN- Didim’in Balat mahallesinde yaşayan ve yürümekte zorlanan yaşlı kadın Engelliler Derneği'nin bağışı ile yeniden hayata tutundu.

Didim Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilen Dursun Kabak’a Didim ve Yöresi Engelliler Derneği’nce akülü sandalye bağışlandı. Balat mahallesinde yaşayan Kabak’a akülü sandalyesini Dernek Başkanı Bedri Altıntaş ve yönetim kurulu üyelerince teslim edildi. Akülü sandalyenin teslim edilmesi esnasında duygulanan Dursun Kabak, emeği geçenlere ve yardımda bulunanlara teşekkür etti. Dernek Başkanı Bedri Altıntaş ise, Didim genelinde yaptıkları araştırma ve taramalarda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşılmaya çalışıldığını belirterek bir vatandaşın daha yüzünü güldürmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.