Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim emniyeti hırsızlara göz açtırmıyor

ASAYİŞ 11.06.2020 - 16:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4048+ kez okundu.
 

Didim emniyeti hırsızlara göz açtırmıyor

Aydınnın Didim ilçesinde hırsızlar emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

  Aydının Didim ilçesinde ikamet eden hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı yapan 3 şüpheli polis tarafından yakalandı. 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe emniyet Müdürlüğü ekipleri iki ayrı hırsızlık olayının faillerini yakaladı. İlk olayda Altınkum Yalı caddesinde bir restaurantın önünden motosiklet çalan hırsız, yapılan çalışma neticesinde yakalandı. Hakkında çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı bulunan M.D emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bir diğer olayda ise bir ikametten iki adet TV, bir adet elektrik süpürgesi, bir adet mini fırın hırsızlığı yapan 2 şüpheli, emniyetin çalışması sonucunda yakalandı. Çok sayıda hırsızlık suçundan kayıtları bulunan R.A. ve O.A. adlı şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından Adliyeye sevk edilirken şüphelilerden O.A tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda ele geçirilen malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.
Aydınnın Didim ilçesinde hırsızlar emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

 

Aydının Didim ilçesinde ikamet eden hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı yapan 3 şüpheli polis tarafından yakalandı. 3 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe emniyet Müdürlüğü ekipleri iki ayrı hırsızlık olayının faillerini yakaladı. İlk olayda Altınkum Yalı caddesinde bir restaurantın önünden motosiklet çalan hırsız, yapılan çalışma neticesinde yakalandı. Hakkında çok sayıda hırsızlık suçundan kaydı bulunan M.D emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bir diğer olayda ise bir ikametten iki adet TV, bir adet elektrik süpürgesi, bir adet mini fırın hırsızlığı yapan 2 şüpheli, emniyetin çalışması sonucunda yakalandı. Çok sayıda hırsızlık suçundan kayıtları bulunan R.A. ve O.A. adlı şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından Adliyeye sevk edilirken şüphelilerden O.A tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda ele geçirilen malzemeler ise sahiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.