Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Emniyeti denetlemelerde boş dönmüyor

ASAYİŞ 13.02.2016 - 06:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3441+ kez okundu.
 

Didim Emniyeti denetlemelerde boş dönmüyor

3 farklı olayda 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede yaptığı denetimlerde hırsızlık, yağma ve kapkaç olaylarına karışan failleri yakaladı.   Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları denetmelerde ve araştırmalar sonucunda üç olayla ilgili 3 şahsı gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Emniyet güçleri ilk olarak Altınkum Üç mevsim caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen N.D adlı bayanın çantasını motosikletle kapkaç yapan iki şahsın peşine düştü.  Çevredeki güvenlik kameraları inceleyerek araştırma başlatan ekipleri ilk olarak S.D adlı şahsa ulaştı. S.D’nin ifadesinden yola çıkan polis, olayı gerçekleştiren S.A’yı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüphelinden S.D serbest kalırken S.A tutuklandı.   Asayiş Büro amirliği ekipleri Cumhuriyet Mahallesindeki yaptığı denetlemede hakkında 7 ayrı suçtan aranması olan ve 10 yıldır aranan M.K (31) adlı şahsı kullandığı araç içerisinde yakaladı. Şahsın yağma, birden fazla kişi ile yağma ve ateşli silahlar kanunun muhalefet gibi 7 ayrı suçtan arandığı öğrenilirken Emniyetteki ifadesinin ardından Adliyeye sevk edilen M.K tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Son olayda ise Asayiş büro amirliği ekipleri hırsızlık suçlamasından hakkında 6 yıl 3 ay aranması bulunan M.Ç (35) adlı şahsı ilçe merkezinde yaptığı araştırmada yakaladı. Yakalanan şahıs Emniyetteki ifadesinin ardından Adliyeye sevk edilirken şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
3 farklı olayda 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede yaptığı denetimlerde hırsızlık, yağma ve kapkaç olaylarına karışan failleri yakaladı.   Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları denetmelerde ve araştırmalar sonucunda üç olayla ilgili 3 şahsı gözaltına aldı. Gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Emniyet güçleri ilk olarak Altınkum Üç mevsim caddesi üzerinde yaya olarak yürüyen N.D adlı bayanın çantasını motosikletle kapkaç yapan iki şahsın peşine düştü.  Çevredeki güvenlik kameraları inceleyerek araştırma başlatan ekipleri ilk olarak S.D adlı şahsa ulaştı. S.D’nin ifadesinden yola çıkan polis, olayı gerçekleştiren S.A’yı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüphelinden S.D serbest kalırken S.A tutuklandı.

  Asayiş Büro amirliği ekipleri Cumhuriyet Mahallesindeki yaptığı denetlemede hakkında 7 ayrı suçtan aranması olan ve 10 yıldır aranan M.K (31) adlı şahsı kullandığı araç içerisinde yakaladı. Şahsın yağma, birden fazla kişi ile yağma ve ateşli silahlar kanunun muhalefet gibi 7 ayrı suçtan arandığı öğrenilirken Emniyetteki ifadesinin ardından Adliyeye sevk edilen M.K tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  Son olayda ise Asayiş büro amirliği ekipleri hırsızlık suçlamasından hakkında 6 yıl 3 ay aranması bulunan M.Ç (35) adlı şahsı ilçe merkezinde yaptığı araştırmada yakaladı. Yakalanan şahıs Emniyetteki ifadesinin ardından Adliyeye sevk edilirken şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.