Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Devlet Hastanesi ekibi seferberlikte

SAĞLIK 04.11.2017 - 11:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2744+ kez okundu.
 

Didim Devlet Hastanesi ekibi seferberlikte

Didim Devlet Hastanesi personelinin, başta Başhekim Veysel Kılıç olmak üzere tüm kadrosu ile başlattıkları ‘Organ Bağışı’ kampanyası tüm hızıyla sürüyor.

AYDIN- Bağış için seferber olan doktor ve hemşireler, ilk önce kendi organlarını bağışladıklarını ve tüm duyarlı halkı bu kampanyaya katılmaları, organ bağışı için sırada bekleyen hastalar adına istediklerini ve beklediklerini dile getirdi. Aydın’ın İl bazında 1. sırada, Türkiye bazında ise 10. sırada olduğunu gururla söyleyen hastane Başhemşiresi Şerife Ege ve Hastan Mali İşler Müdürü Meral Bilir, ‘İlçemiz ve hastanemizle gurur duyuyoruz. Başta başhekimimiz Veysel Bey olmak üzere tüm hastane personelimiz organ bağışı için sürekli seferberiz ve halkımızı da bu seferberliğe davet ediyoruz’ diyor. KAMPANYAYA ARALIKSIZ DEVAM Bilindiği gibi Didim Devlet Hastanesi, Didim Ticaret Odası (DTO) ve bazı diğer kuruluşların da desteklemeleri, gündemde tutmaları ve Bakanlık, Vali, Kaymakamlık makamlarında yaptıkları verimli görüşmeler neticesi, 2018 yılından itibaren ek bina inşaatına başlaması ile hastanenin yatak sayısı 150’ye çıkacak. Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Kılıç ve Başhekim Yardımcısı Halil Atıl’ın verdikleri bilgiler doğrultusunda hastanenin başlatmış olduğu ‘Organ Bağışı’ kampanyası, halk arasında tam duyulmamasına rağmen büyük bir başarı ile devam ettiğini söyleyen Başhekim Kılıç, şunları söyledi: ’’Hastanemiz tam kadro olarak, konunun ciddiyetini de bilerek hizmet veriyoruz. Personellerimiz özveri ile çalışıyor. Ve bu sayededir ki, Aydın ilimiz Türkiye çapında 10. sırada ve Didim ise İl bazında 1. sırada gelmektedir. Kampanyamıza aralıksız devam ediyoruz. Siz basın mensuplarından ricamız, ‘Organ ve kan bağışları’ konusunda daha fazla bilgilendirici haber yapmanız. Hedefimiz, organ nakli için sırada bekleyen çaresiz hastalarımıza daha hızlı bir şekilde sevindirici haber vermektedir.’’ Yaşar Çelebi/Didim
Didim Devlet Hastanesi personelinin, başta Başhekim Veysel Kılıç olmak üzere tüm kadrosu ile başlattıkları ‘Organ Bağışı’ kampanyası tüm hızıyla sürüyor.

AYDIN- Bağış için seferber olan doktor ve hemşireler, ilk önce kendi organlarını bağışladıklarını ve tüm duyarlı halkı bu kampanyaya katılmaları, organ bağışı için sırada bekleyen hastalar adına istediklerini ve beklediklerini dile getirdi.

Aydın’ın İl bazında 1. sırada, Türkiye bazında ise 10. sırada olduğunu gururla söyleyen hastane Başhemşiresi Şerife Ege ve Hastan Mali İşler Müdürü Meral Bilir, ‘İlçemiz ve hastanemizle gurur duyuyoruz. Başta başhekimimiz Veysel Bey olmak üzere tüm hastane personelimiz organ bağışı için sürekli seferberiz ve halkımızı da bu seferberliğe davet ediyoruz’ diyor.

KAMPANYAYA ARALIKSIZ DEVAM

Bilindiği gibi Didim Devlet Hastanesi, Didim Ticaret Odası (DTO) ve bazı diğer kuruluşların da desteklemeleri, gündemde tutmaları ve Bakanlık, Vali, Kaymakamlık makamlarında yaptıkları verimli görüşmeler neticesi, 2018 yılından itibaren ek bina inşaatına başlaması ile hastanenin yatak sayısı 150’ye çıkacak.

Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Kılıç ve Başhekim Yardımcısı Halil Atıl’ın verdikleri bilgiler doğrultusunda hastanenin başlatmış olduğu ‘Organ Bağışı’ kampanyası, halk arasında tam duyulmamasına rağmen büyük bir başarı ile devam ettiğini söyleyen Başhekim Kılıç, şunları söyledi:

’’Hastanemiz tam kadro olarak, konunun ciddiyetini de bilerek hizmet veriyoruz. Personellerimiz özveri ile çalışıyor. Ve bu sayededir ki, Aydın ilimiz Türkiye çapında 10. sırada ve Didim ise İl bazında 1. sırada gelmektedir. Kampanyamıza aralıksız devam ediyoruz.

Siz basın mensuplarından ricamız, ‘Organ ve kan bağışları’ konusunda daha fazla bilgilendirici haber yapmanız. Hedefimiz, organ nakli için sırada bekleyen çaresiz hastalarımıza daha hızlı bir şekilde sevindirici haber vermektedir.’’

Yaşar Çelebi/Didim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.