Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de iki binada hasar oluştu

GÜNCEL 30.10.2020 - 17:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2115+ kez okundu.
 

Didim’de iki binada hasar oluştu

Ege Denizi'nde meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem nedeniyle Didim’de iki binada hasar oluştu. Binalar boşaltılırken, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

DİDİM - Ege Denizi'nde meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem nedeniyle Didim’de iki binada hasar oluştu. Binalar boşaltılırken, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Edinilen bilgiye göre, Didim Çamlık Mahallesi 423 sokakta yer alan 2 katlı binada ve Yeni Mahalle 825 sokakta bulunan bir işyerinde deprem anında çatlaklar oluştu. Hasar oluşan binalar boşaltılırken, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, iki bina dışında her hangi bir hasar olmadığını açıkladı.
Ege Denizi'nde meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem nedeniyle Didim’de iki binada hasar oluştu. Binalar boşaltılırken, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

DİDİM - Ege Denizi'nde meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem nedeniyle Didim’de iki binada hasar oluştu. Binalar boşaltılırken, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, Didim Çamlık Mahallesi 423 sokakta yer alan 2 katlı binada ve Yeni Mahalle 825 sokakta bulunan bir işyerinde deprem anında çatlaklar oluştu. Hasar oluşan binalar boşaltılırken, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, iki bina dışında her hangi bir hasar olmadığını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.