Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de hastaneye bağışlar sürüyor

TEKNOLOJİ 23.06.2016 - 11:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4188+ kez okundu.
 

Didim’de hastaneye bağışlar sürüyor

Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi’nin Didim Devlet Hastanesine Röntgen CR cihazı bağışında bulunduğu bildirildi.

Didim Devlet Hastanesi’nde Başhekimlik makamında gerçekleşen törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, Hastane Başhekimi Dr. Veysel Kılıç, TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan, hastane yönetimi ile şube üyeleri katıldı. TYSD Şube Başkanı Deniz Baylan Didim Devlet Hastanesinde ihtiyaç olan cihaz ve ekipmanlar konusunda bağışları sürdürdüklerini belirterek kısa sürede topladıkları bağışlarla hastane son model Röntgen CR cihazı (Dijital film okuyucusu) alındığını söyledi. Didim Kaymakamı İskender Yönden ise Yadımsevenler derneğinin Devlet hastanesi her dönemde olduğu gibi yine bağışlar yaptıklarını ifade ederek gösterdikleri duyarlılıkları için teşekkür etti. Konuşmanın ardından Kaymakam Yönden, Şube Başkanı Baylan’a çiçek verirken, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Meral Bilir de Baylan’a teşekkür belgesi verdi. TYSD Didim Şubesinde alınan Röntgen CR cihazı 34.558,60 TL mal olurken hastanedeki tüm polikliniklerince röntgen çekiminde kullanılacak. Cihaz son model olup zamandan tasarruf sağlayıp modern şekilde görünüme olanak sağlıyor.
Türkiye Yardımsevenler Derneği Didim Şubesi’nin Didim Devlet Hastanesine Röntgen CR cihazı bağışında bulunduğu bildirildi.

Didim Devlet Hastanesi’nde Başhekimlik makamında gerçekleşen törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, Hastane Başhekimi Dr. Veysel Kılıç, TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan, hastane yönetimi ile şube üyeleri katıldı.

TYSD Şube Başkanı Deniz Baylan Didim Devlet Hastanesinde ihtiyaç olan cihaz ve ekipmanlar konusunda bağışları sürdürdüklerini belirterek kısa sürede topladıkları bağışlarla hastane son model Röntgen CR cihazı (Dijital film okuyucusu) alındığını söyledi.

Didim Kaymakamı İskender Yönden ise Yadımsevenler derneğinin Devlet hastanesi her dönemde olduğu gibi yine bağışlar yaptıklarını ifade ederek gösterdikleri duyarlılıkları için teşekkür etti.

Konuşmanın ardından Kaymakam Yönden, Şube Başkanı Baylan’a çiçek verirken, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Meral Bilir de Baylan’a teşekkür belgesi verdi.

TYSD Didim Şubesinde alınan Röntgen CR cihazı 34.558,60 TL mal olurken hastanedeki tüm polikliniklerince röntgen çekiminde kullanılacak. Cihaz son model olup zamandan tasarruf sağlayıp modern şekilde görünüme olanak sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.