Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim'de esnafa çağrı

EĞİTİM 01.08.2015 - 11:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3796+ kez okundu.
 

Didim'de esnafa çağrı

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası, usta esnaflara usta öğretici belgeleri için çağrı yaptı

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, odaya kayıtlı usta esnafların 'Usta Öğretici' belgelerini almaları noktasında çağrıda bulundu.  Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Pektaşoğlu açıklamasında şunları kaydetti; “Ortaöğretim Kurumları ve Mesleki Eğitim Kurumları Yönetmeliklerinin ilgili maddelerine göre ustalık belgesi olup ta yanlarında çırak ve stajyer çalıştıran işletmelerimizin verimli çalışma yapamadıkları ve sorunlarla karşılaştıkları tespit edilmiştir. Bu nedenle İlçemiz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünce yaptığımız görüşmeler sonucunda ustalık belgesi olan yanında çırak ve stajyer çalıştıran veya çalıştıracak olan tüm esnaflarımız Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvuruda bulunarak usta öğretici/eğitici belgelerini alabilmeleri konusunda yardımcı olunacaktır. Ustalık belgesi olan tüm esnaflarımızı usta öğretici/eğitici belgelerini almak üzere Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvurmaya davet ediyoruz” dedi.
Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası, usta esnaflara usta öğretici belgeleri için çağrı yaptı

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, odaya kayıtlı usta esnafların 'Usta Öğretici' belgelerini almaları noktasında çağrıda bulundu. 

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Pektaşoğlu açıklamasında şunları kaydetti; “Ortaöğretim Kurumları ve Mesleki Eğitim Kurumları Yönetmeliklerinin ilgili maddelerine göre ustalık belgesi olup ta yanlarında çırak ve stajyer çalıştıran işletmelerimizin verimli çalışma yapamadıkları ve sorunlarla karşılaştıkları tespit edilmiştir. Bu nedenle İlçemiz Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünce yaptığımız görüşmeler sonucunda ustalık belgesi olan yanında çırak ve stajyer çalıştıran veya çalıştıracak olan tüm esnaflarımız Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvuruda bulunarak usta öğretici/eğitici belgelerini alabilmeleri konusunda yardımcı olunacaktır. Ustalık belgesi olan tüm esnaflarımızı usta öğretici/eğitici belgelerini almak üzere Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvurmaya davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.