Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de dezenfekte çalışmaları sürüyor

GÜNCEL 30.05.2020 - 14:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3576+ kez okundu.
 

Didim’de dezenfekte çalışmaları sürüyor

Coronavirüse yönelik tedbirler kapsamında, ekiplerimiz kent genelinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

DİDİM - Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ilçemizde bulunan ibadethanelerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi. İbadete açılan tüm ibadethanelerin dezenfekte ve ilaçlamasını gerçekleştiren ekipler, yakın zamanda açılması planlanan tüm kamusal alanlarımızda dezenfekte çalışmaları yapacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu dezenfekte çalışmalarını değerlendiren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Dezenfekte çalışmalarımız düzenli bir şekilde devam edecektir, bizim önceliğimiz halkımızın sağlığıdır, bu süreci en iyi şekilde yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.
Coronavirüse yönelik tedbirler kapsamında, ekiplerimiz kent genelinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

DİDİM - Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ilçemizde bulunan ibadethanelerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi. İbadete açılan tüm ibadethanelerin dezenfekte ve ilaçlamasını gerçekleştiren ekipler, yakın zamanda açılması planlanan tüm kamusal alanlarımızda dezenfekte çalışmaları yapacak.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu dezenfekte çalışmalarını değerlendiren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Dezenfekte çalışmalarımız düzenli bir şekilde devam edecektir, bizim önceliğimiz halkımızın sağlığıdır, bu süreci en iyi şekilde yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.