Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de aşırı sıcaklar bunalttı

EKONOMİ 28.07.2015 - 16:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3856+ kez okundu.
 

Didim’de aşırı sıcaklar bunalttı

Didim'de sahil kesimleri doldu taştı

Didim'de etkisini sürdüren sıcaklar, vatandaşları bunalttı. İlçe merkezindeki termometreler gölgede 35 dereceyi gösterirken, serinlemeye çalışan yerli ve yabancı turistler plaj ve havuzlara attı. Didim’de devam eden sıcaklar, vatandaşları bunalttı. Hissedilen sıcaklığın 38 dereceye ulaştığı İlçemiz deniz suyu sıcaklığı 26 dereceyi buldu. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar ve tatilciler, başta İlçede turizm merkezi olarak kabul edilen Altınkum Plajı ile 3'üncü Koy Plajı, Oteller Önü ve Yeşilkent Plajları'nı doldurdu. Plajda şemsiyelerin altında oturarak güneşten korunmaya çalışan tatilciler, sık sık denize girerek serinledi. Bazı tatilciler şemsiye altında denizden gelen esintiyle serinlemeye çalışırken, kimileri su sporlarında heyecan aradı. Sokak hayvanları da deniz kenarında gelerek serinlemeye çalıştıkları görüldü. Tatilciler ve vatandaşlar gün boyu çocuklarıyla denizde oyunlar oynayarak serinledi.
Didim'de sahil kesimleri doldu taştı

Didim'de etkisini sürdüren sıcaklar, vatandaşları bunalttı. İlçe merkezindeki termometreler gölgede 35 dereceyi gösterirken, serinlemeye çalışan yerli ve yabancı turistler plaj ve havuzlara attı.

Didim’de devam eden sıcaklar, vatandaşları bunalttı. Hissedilen sıcaklığın 38 dereceye ulaştığı İlçemiz deniz suyu sıcaklığı 26 dereceyi buldu. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar ve tatilciler, başta İlçede turizm merkezi olarak kabul edilen Altınkum Plajı ile 3'üncü Koy Plajı, Oteller Önü ve Yeşilkent Plajları'nı doldurdu.

Plajda şemsiyelerin altında oturarak güneşten korunmaya çalışan tatilciler, sık sık denize girerek serinledi. Bazı tatilciler şemsiye altında denizden gelen esintiyle serinlemeye çalışırken, kimileri su sporlarında heyecan aradı. Sokak hayvanları da deniz kenarında gelerek serinlemeye çalıştıkları görüldü. Tatilciler ve vatandaşlar gün boyu çocuklarıyla denizde oyunlar oynayarak serinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.