Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim’de 23 Nisan coşku ile kutlandı

GÜNCEL 25.04.2020 - 01:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3079+ kez okundu.
 

Didim’de 23 Nisan coşku ile kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yılı Didim Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

DİDİM - Ülkemizde ve tüm dünyada devam eden Corona virüs salgınının yayılmasına yönelik tedbirler kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yıl kutlamaları kısıtlı etkinliklerle gerçekleşmesine rağmen balkonlar ve pencerelerdeki vatandaşların coşkusu bir an olsun azalmadı. Didim Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında 23 Nisan’da güne belediye anons sisteminden çalınan çocukların sevdiği şarkılarla başlandı, şarkılar gün boyu devam etti. Gün içerisinde Didim Belediyesi sosyal medya hesaplarından çocuklar için dans ve halk oyunları videoları yayınlandı. Sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleşen ödüllü bilgi yarışmasında; sorulara doğru yanıt veren çocuklarımızın evlerine Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’dan hediyeler gönderildi ve Didimli çocukların çizdiği 23 Nisan konulu resimlerden 100. yıl albümü oluşturuldu. Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Gündoğdu,  Türk Bayrakları ve balonlar ile süslenen City-Bus ile tüm mahallelerde birbirinden güzel şarkılar eşliğinde vatandaşları ve çocukları selamladılar.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yılı Didim Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

DİDİM - Ülkemizde ve tüm dünyada devam eden Corona virüs salgınının yayılmasına yönelik tedbirler kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yıl kutlamaları kısıtlı etkinliklerle gerçekleşmesine rağmen balkonlar ve pencerelerdeki vatandaşların coşkusu bir an olsun azalmadı.

Didim Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında 23 Nisan’da güne belediye anons sisteminden çalınan çocukların sevdiği şarkılarla başlandı, şarkılar gün boyu devam etti. Gün içerisinde Didim Belediyesi sosyal medya hesaplarından çocuklar için dans ve halk oyunları videoları yayınlandı.

Sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleşen ödüllü bilgi yarışmasında; sorulara doğru yanıt veren çocuklarımızın evlerine Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay’dan hediyeler gönderildi ve Didimli çocukların çizdiği 23 Nisan konulu resimlerden 100. yıl albümü oluşturuldu.

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Gündoğdu,  Türk Bayrakları ve balonlar ile süslenen City-Bus ile tüm mahallelerde birbirinden güzel şarkılar eşliğinde vatandaşları ve çocukları selamladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.