Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim’de 15 Temmuz yıl dönümü etkinlikleri başladı

GÜNCEL 11.07.2017 - 19:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4084+ kez okundu.
 

Didim’de 15 Temmuz yıl dönümü etkinlikleri başladı

Etkinlik kapsamında Akyeniköylü şehit mezarının başında anıldı, şehit ailesi ziyaret edildi

AYDIN- 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Didim protokolü Akyeniköy Mahallesi’nde Şehit Soner Turan’ı mezarını ziyaret edip dualar okudu. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Didim’de de şehitlik ziyaret edildi. Bu kapsamda aralarında Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Maşallah Subaşı ve Cemal Engil ile bazı kamu kurum kuruluşların temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri, Akyeniköy’lü şehit Soner Turan’ı mezarını ziyaret edip dua etti. İlçe protokolü, şehidin mezarının ziyaretinin ardından şehidin anne ve babasını da ziyaret edip sohbet etti. Didim’de 15 Temmuz Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında Merkez Camisi’nde şehitler için mevlit ve Kuran-ı kerim okundu ve dualar edildi.
Etkinlik kapsamında Akyeniköylü şehit mezarının başında anıldı, şehit ailesi ziyaret edildi

AYDIN- 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Didim protokolü Akyeniköy Mahallesi’nde Şehit Soner Turan’ı mezarını ziyaret edip dualar okudu.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Didim’de de şehitlik ziyaret edildi. Bu kapsamda aralarında Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Maşallah Subaşı ve Cemal Engil ile bazı kamu kurum kuruluşların temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri, Akyeniköy’lü şehit Soner Turan’ı mezarını ziyaret edip dua etti.

İlçe protokolü, şehidin mezarının ziyaretinin ardından şehidin anne ve babasını da ziyaret edip sohbet etti. Didim’de 15 Temmuz Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında Merkez Camisi’nde şehitler için mevlit ve Kuran-ı kerim okundu ve dualar edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.