Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Cemevi’nden ‘Şeyh Bedrettin' destanı

SANAT 24.09.2016 - 10:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4055+ kez okundu.
 

Didim Cemevi’nden ‘Şeyh Bedrettin' destanı

Didim Cemevi Derneğinin hazırladığı “Nazım Hikmet Şeyh Bedrettin Destanı” Didimlilerle buluştu.

AYDIN- Cem evi salonunda gerçekleşen etkinlikte Refik Uğur Destanın sesli sunumunu yaparken, Mitat Karagenç Ney’i ile Zühtü Turgut’ta türküleri ve bağlamasıyla etkinliğe renk kattı. Nazım Hikmetin Hayatından kesitlerin anlatıldığı etkinlikte 3 bölümde gerçekleşti. Etkinlik başlamadan önce Didim Cemevi Başkanı Hüseyin İlhan bu davete icabet eden herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasının sonunda Demokrasiye ve Cumhuriyete olan inançlarını be bağlılıklarını tekrarladıktan sonra saygı duruşunda bulunuldu. İlk bölümde Nazım Hikmetin hayatı ve kişilği hakkında bilgiler verildikten sonra iki bölümde de Nazım’ın bestelenmiş şiirleri seslendirildi ve zaman zamanda Ney eşliğinde şiirleri okundu.
Didim Cemevi Derneğinin hazırladığı “Nazım Hikmet Şeyh Bedrettin Destanı” Didimlilerle buluştu.

AYDIN- Cem evi salonunda gerçekleşen etkinlikte Refik Uğur Destanın sesli sunumunu yaparken, Mitat Karagenç Ney’i ile Zühtü Turgut’ta türküleri ve bağlamasıyla etkinliğe renk kattı.

Nazım Hikmetin Hayatından kesitlerin anlatıldığı etkinlikte 3 bölümde gerçekleşti. Etkinlik başlamadan önce Didim Cemevi Başkanı Hüseyin İlhan bu davete icabet eden herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasının sonunda Demokrasiye ve Cumhuriyete olan inançlarını be bağlılıklarını tekrarladıktan sonra saygı duruşunda bulunuldu.

İlk bölümde Nazım Hikmetin hayatı ve kişilği hakkında bilgiler verildikten sonra iki bölümde de Nazım’ın bestelenmiş şiirleri seslendirildi ve zaman zamanda Ney eşliğinde şiirleri okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.