Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Cemevi Aşık Veysel Korosu’ndan konser

KÜLTÜR 16.01.2017 - 16:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3536+ kez okundu.
 

Didim Cemevi Aşık Veysel Korosu’ndan konser

Didim Cem Evi Derneği tarafından kurulan Aşık Veysel Korosu’nun, Türk Halk Müziği konseri düzenlediği bildirildi.

AYDIN- Didim Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen konserde, Cem Evi Derneği’ne bağlı Aşık Veysel Korosu, Didim'lilere ücretsiz konser verdi. Bağlama Ekibi, Ayhan Bulut, Cevahir Doğan, Engin Ağrı, Hüseyin Yıldızay.Veysel Yerlikaya. Koro Şefi Cem Sezgi, sunuculuğunu Hatice Kum’un yaptığı konsere çok sayıda vatandaşın katıldığı belirtildi. Etkinlikte, sanatçılar çeşitli yörelerin eserlerini seslendirdi. Akşam saat 20.00’da Didim Ticaret Odası Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere çok sayıda dinleyici katıldı. Cem Evi yönetiminin de katıldığı etkinlikte vatandaşlar, Türk Halk Müziği ziyafeti dinledi. Didim Cemevi Başkanı Hüseyin İlhan, yaptığı konuşmada, “Türkülerimizi ne kadar yasaklasalar da biz sizler sayesinde dinlemeye devem edeceğiz” dedi. Konser sonunda Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eren,  koro adına Şef Cem Sezgin ile Sunucu Hatice Kum’a çiçek takdim etti.
Didim Cem Evi Derneği tarafından kurulan Aşık Veysel Korosu’nun, Türk Halk Müziği konseri düzenlediği bildirildi.

AYDIN- Didim Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen konserde, Cem Evi Derneği’ne bağlı Aşık Veysel Korosu, Didim'lilere ücretsiz konser verdi. Bağlama Ekibi, Ayhan Bulut, Cevahir Doğan, Engin Ağrı, Hüseyin Yıldızay.Veysel Yerlikaya. Koro Şefi Cem Sezgi, sunuculuğunu Hatice Kum’un yaptığı konsere çok sayıda vatandaşın katıldığı belirtildi.

Etkinlikte, sanatçılar çeşitli yörelerin eserlerini seslendirdi. Akşam saat 20.00’da Didim Ticaret Odası Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere çok sayıda dinleyici katıldı. Cem Evi yönetiminin de katıldığı etkinlikte vatandaşlar, Türk Halk Müziği ziyafeti dinledi. Didim Cemevi Başkanı Hüseyin İlhan, yaptığı konuşmada, “Türkülerimizi ne kadar yasaklasalar da biz sizler sayesinde dinlemeye devem edeceğiz” dedi.

Konser sonunda Belediye Meclis Üyesi İbrahim Eren,  koro adına Şef Cem Sezgin ile Sunucu Hatice Kum’a çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.