Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Belediyespor yeni sezonun hazırlıklarına başladı

SPOR 01.08.2018 - 11:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2895+ kez okundu.
 

Didim Belediyespor yeni sezonun hazırlıklarına başladı

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Didim Belediyespor’un yeni sezon hazırlıklarına başladı.

AYDIN- BAL’da mücadele edecek olan Didim Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarının startını verdi. Didim Atatürk Stadı’nda gerçekleşen açılışa Didim Belediye Başkanı ve Didim Belediyespor’un Onursal Başkanı A. Deniz Atabay, Kulüp Başkanı Levent Atas, kulüp yöneticileri, Antrenör Egemen Urhan ve yardımcıları ile basın mensupları katıldı. Açılış öncesinde futbolculara seslenen Başkan Atabay, yeni bir ligde mücadele edeceğiz. İyi transferler yapıldı. Tabii spor disiplin gerektiren bir şey. Siz ona uyacaksınız. Biz de taahhütlerimizi yerine getireceğiz. Sezon sonu inşallah güzel yerde bitireceğiz. Güzel bir kadro ile çalışacaksınız. Sizden istediğimi çalışmak ve başarı; hepinize şimdiden başarılar diliyorum” dedi. Kulüp Başkanı Levent Ataş ise, “2018 -2019 futbol sezonunun startını verdik. Bu süreçte bize her konuda yardımcı olan değerli büyüklerimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Öncelikle yeni bir takım ve yeni bir ekip olarak güzel bir kamp dönemi geçirmeyi diliyorum. Yapılan her transfer hocalarımızın ve yönetiminizin titizlikle yürüttüğü bir süreç oldu. Siz değerli taraftarlarımız bu zorlu süreçte çok ihtiyacımız var inanıyorum ki yönetim ve taraftarlarımız Didim’e yakışır bir şekilde elimizden gelen çabayı hep birlikte yürüteceğimize hiç endişemiz olmayacaktır” dedi. Konuşmaların ardından Merkez Camii İmam Hatibi Muhammed Karagülle tarafından Kuran-ı Kerim okunup dua edildi. Başkan Atabay, futbolculara elleriyle baklava ikram etti. Açılışın ardından mavi beyazlı ekibin yeni kadrosu ısınma hareketlerinin ardından düz koşu ile ilk etap çalışmalarına başladı.
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Didim Belediyespor’un yeni sezon hazırlıklarına başladı.

AYDIN- BAL’da mücadele edecek olan Didim Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarının startını verdi. Didim Atatürk Stadı’nda gerçekleşen açılışa Didim Belediye Başkanı ve Didim Belediyespor’un Onursal Başkanı A. Deniz Atabay, Kulüp Başkanı Levent Atas, kulüp yöneticileri, Antrenör Egemen Urhan ve yardımcıları ile basın mensupları katıldı. Açılış öncesinde futbolculara seslenen Başkan Atabay, yeni bir ligde mücadele edeceğiz. İyi transferler yapıldı. Tabii spor disiplin gerektiren bir şey. Siz ona uyacaksınız. Biz de taahhütlerimizi yerine getireceğiz. Sezon sonu inşallah güzel yerde bitireceğiz. Güzel bir kadro ile çalışacaksınız. Sizden istediğimi çalışmak ve başarı; hepinize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Levent Ataş ise, “2018 -2019 futbol sezonunun startını verdik. Bu süreçte bize her konuda yardımcı olan değerli büyüklerimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Öncelikle yeni bir takım ve yeni bir ekip olarak güzel bir kamp dönemi geçirmeyi diliyorum. Yapılan her transfer hocalarımızın ve yönetiminizin titizlikle yürüttüğü bir süreç oldu. Siz değerli taraftarlarımız bu zorlu süreçte çok ihtiyacımız var inanıyorum ki yönetim ve taraftarlarımız Didim’e yakışır bir şekilde elimizden gelen çabayı hep birlikte yürüteceğimize hiç endişemiz olmayacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Merkez Camii İmam Hatibi Muhammed Karagülle tarafından Kuran-ı Kerim okunup dua edildi. Başkan Atabay, futbolculara elleriyle baklava ikram etti. Açılışın ardından mavi beyazlı ekibin yeni kadrosu ısınma hareketlerinin ardından düz koşu ile ilk etap çalışmalarına başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.