Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Belediyespor, Erdekspor’u konuk edecek

SPOR 23.01.2015 - 15:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4252+ kez okundu.
 

Didim Belediyespor, Erdekspor’u konuk edecek

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Didim Belediyespor bu hafta evinde Erdekspor’u konuk edecek.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Didim Belediyespor bu hafta evinde Erdekspor’u konuk edecek. Sezonun ikinci yarısını deplasmanda Bozdoğan Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak başlayan Mavi beyazlılar evinde bu hafta Erdekspor’u ağırlayacak. Didim Atatürk stadında antrenör Ayhan Yıldız nezdinde çalışmalar devam ederken takımda eksik yada sakat futbolcu bulunmuyor.Antrenör Ayhan Yıldız kendi evlerinde sezonun ikinci yarısında ilk maça 3 puan için çıkacaklarını belirtirken tüm Didim halkını maça davet etti. Didim Belediyespor-Erdekspor maçı 25 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Didim Atatürk Stadında oynanacak.
Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Didim Belediyespor bu hafta evinde Erdekspor’u konuk edecek.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Didim Belediyespor bu hafta evinde Erdekspor’u konuk edecek. Sezonun ikinci yarısını deplasmanda Bozdoğan Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak başlayan Mavi beyazlılar evinde bu hafta Erdekspor’u ağırlayacak.

Didim Atatürk stadında antrenör Ayhan Yıldız nezdinde çalışmalar devam ederken takımda eksik yada sakat futbolcu bulunmuyor.Antrenör Ayhan Yıldız kendi evlerinde sezonun ikinci yarısında ilk maça 3 puan için çıkacaklarını belirtirken tüm Didim halkını maça davet etti. Didim Belediyespor-Erdekspor maçı 25 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Didim Atatürk Stadında oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.