Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Belediyespor ara dönemde hareketli

SPOR 04.01.2018 - 08:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4087+ kez okundu.
 

Didim Belediyespor ara dönemde hareketli

Aydın Süper Amatör Küme lideri Didim Belediyespor’da devre arasında 5 futbolcu ile yollarını ayırırken, takıma yeni takviyeler yapılacak.

AYDIN - Aydın Süper Amatör küme'de mücadele eden Didim Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinden başladı. Didim Atatürk Stadı'nda devam eden yeni sezon hazırlıklarına mavi beyazlı ekip, Antrenör Ayhan Yıldız gözetiminde sürdürülen hazırlıkları, Kulüp Başkanı Cezmi Arslan ile 2. Başkan Evren Ermurat da çalışmaları yerinde takip etti. Didim Belediyespor’da devre arası dönemde 5 futbolcu ile yolların ayrıldığını ifade eden Kulüp Başkanı Cezmi Arslan, “Kaleci Kıvanç, defans oyuncusu Cihat, orta saha oyuncuları Mustafa ve Ömer ile forvet Yusuf ile yollarımız ayrıldı. Ayrılan oyuncuların yerine takıma 4 ya da 5 oyuncu transfer edeceğiz. Bazı futbolcular ile görüşmelerimiz sürüyor. Bazı futbolcular da takımla beraber antrenmana çıkıp hocamız tarafından denenecek” dedi. Devre arasını Didim’de geçireceklerini kaydeden Arslan, süreç içerisinde bir ya da 2 hazırlık maçı oynayacaklarını da sözlerine ekledi.
Aydın Süper Amatör Küme lideri Didim Belediyespor’da devre arasında 5 futbolcu ile yollarını ayırırken, takıma yeni takviyeler yapılacak.

AYDIN - Aydın Süper Amatör küme'de mücadele eden Didim Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinden başladı. Didim Atatürk Stadı'nda devam eden yeni sezon hazırlıklarına mavi beyazlı ekip, Antrenör Ayhan Yıldız gözetiminde sürdürülen hazırlıkları, Kulüp Başkanı Cezmi Arslan ile 2. Başkan Evren Ermurat da çalışmaları yerinde takip etti.

Didim Belediyespor’da devre arası dönemde 5 futbolcu ile yolların ayrıldığını ifade eden Kulüp Başkanı Cezmi Arslan, “Kaleci Kıvanç, defans oyuncusu Cihat, orta saha oyuncuları Mustafa ve Ömer ile forvet Yusuf ile yollarımız ayrıldı. Ayrılan oyuncuların yerine takıma 4 ya da 5 oyuncu transfer edeceğiz. Bazı futbolcular ile görüşmelerimiz sürüyor. Bazı futbolcular da takımla beraber antrenmana çıkıp hocamız tarafından denenecek” dedi.

Devre arasını Didim’de geçireceklerini kaydeden Arslan, süreç içerisinde bir ya da 2 hazırlık maçı oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.