Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Belediyesi’nde mesai saatleri değişti

GÜNCEL 25.03.2020 - 01:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 5185+ kez okundu.
 

Didim Belediyesi’nde mesai saatleri değişti

Korona Virüs salgını nedeniyle Didim Belediyesi’nde mesai saatleri değişti

AYDIN - Dünyada ve ülkemizde hızla yayılan Korona virüs salgın hastalığının yayılımını en aza indirmek amacıyla Didim Belediye Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı genelgesi doğrultusunda mesai saatlerinde değişikliğe gitti. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatı doğrultusunda Didim Belediyesi Mesai saatleri 10.00 – 12.30 ile 13.30 – 15.00 olacak şekilde güncellendi Cumhurbaşkanlığının 2020/4 sayılı genelgesi uyarınca ilave tedbirleri kapsamında Didim Belediye’sinde çalışan personeller, birimlerin ihtiyacını karşılayacak şekilde en asgari düzeye indirildi, bu personeller dönüşümlü olarak çalışarak hizmetlere devam edecek.
Korona Virüs salgını nedeniyle Didim Belediyesi’nde mesai saatleri değişti

AYDIN - Dünyada ve ülkemizde hızla yayılan Korona virüs salgın hastalığının yayılımını en aza indirmek amacıyla Didim Belediye Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı genelgesi doğrultusunda mesai saatlerinde değişikliğe gitti.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatı doğrultusunda Didim Belediyesi Mesai saatleri 10.00 – 12.30 ile 13.30 – 15.00 olacak şekilde güncellendi

Cumhurbaşkanlığının 2020/4 sayılı genelgesi uyarınca ilave tedbirleri kapsamında Didim Belediye’sinde çalışan personeller, birimlerin ihtiyacını karşılayacak şekilde en asgari düzeye indirildi, bu personeller dönüşümlü olarak çalışarak hizmetlere devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.