Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Belediyesi makina ekipmanlarını güçlendiriyor

GÜNCEL 13.01.2018 - 12:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3501+ kez okundu.
 

Didim Belediyesi makina ekipmanlarını güçlendiriyor

Didim Belediyesi, fen işlerinde kullanılmak üzere bir adet forklift alındı.

AYDIN - Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi’nden bir adet forklift alındı. Didim Belediye Meclisi’nde Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a geçtiğimiz günlerde İller Bankası’ndan kredi kullandırılması için verilen yetki kapsamında alınan araç, Belediyeye teslim edildi. Araç, belediye bahçesinde sergilenirken, bir kaç gün içerisinde makine parkında yerini alacak. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, göreve geldikleri günden bu yana makine parkını güçlendirmek için bir çok araç aldıklarını ifade ederek, ilerleyen süreçte yeni araçların da geleceğini dile getirdi.
Didim Belediyesi, fen işlerinde kullanılmak üzere bir adet forklift alındı.

AYDIN - Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi’nden bir adet forklift alındı. Didim Belediye Meclisi’nde Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a geçtiğimiz günlerde İller Bankası’ndan kredi kullandırılması için verilen yetki kapsamında alınan araç, Belediyeye teslim edildi. Araç, belediye bahçesinde sergilenirken, bir kaç gün içerisinde makine parkında yerini alacak.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, göreve geldikleri günden bu yana makine parkını güçlendirmek için bir çok araç aldıklarını ifade ederek, ilerleyen süreçte yeni araçların da geleceğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.