Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Belediyesi kadın kooperatifi kuruyor

GÜNCEL 10.01.2019 - 12:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3938+ kez okundu.
 

Didim Belediyesi kadın kooperatifi kuruyor

Didim Belediye Meclisi’nde kooperatif kurulması kararı alındı

AYDIN- Didim Belediye Meclisi’nin Ocak ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda, belediye ortaklı kadın kooperatifi kurulmasına karar verildi. Didim Belediye Meclisi Salonu’nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlık etti. Gündemin ilk maddesinde, belediye meclis üyelerinin huzur hakkı ücretleri oy birliğiyle kabul edilirken, ikinci maddede belediyenin 2019 yılında amatör spor kulüplerine yapacağı yardım miktarı 241 bin 179 lira 80 kuruş olarak kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Engelliler, Şehit ve Gazi yakınlarına ve yoksulluğunu belgeleyen vatandaşlara “Evsel Katı Atık Muafiyeti” geçmiş yıllarda olduğu gibi devam etmesi kararı da oy birliğiyle karar verildi. Gündemin dördüncü maddesinde ise, kadın kooperatifi kurulması konusunda Başkan Atabay’a yetki verilmesi konusunda komisyon kararı oy çokluğu ile kabul edilirken, Hatice Gençay ve Aydan Aşık Turgut’un önerisi komisyondan ret kararıyla geldi. İlçe genelinde yeni bir kadın kooperatifi kurulması konusunda meclis üyeleri fikirlerini paylaştı. Başkan Atabay, var olan kadın kooperatifinin yanı sıra yenisinin kurulmasının herhangi bir olumsuz yanı olmadığını belirtti. Didim Belediyesi’nin yeni kurulacak kooperatife 50 pay ile katılması için Başkan Atabay’a oy çokluğuyla yetki verildi.
Didim Belediye Meclisi’nde kooperatif kurulması kararı alındı

AYDIN- Didim Belediye Meclisi’nin Ocak ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda, belediye ortaklı kadın kooperatifi kurulmasına karar verildi.

Didim Belediye Meclisi Salonu’nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlık etti. Gündemin ilk maddesinde, belediye meclis üyelerinin huzur hakkı ücretleri oy birliğiyle kabul edilirken, ikinci maddede belediyenin 2019 yılında amatör spor kulüplerine yapacağı yardım miktarı 241 bin 179 lira 80 kuruş olarak kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Engelliler, Şehit ve Gazi yakınlarına ve yoksulluğunu belgeleyen vatandaşlara “Evsel Katı Atık Muafiyeti” geçmiş yıllarda olduğu gibi devam etmesi kararı da oy birliğiyle karar verildi.

Gündemin dördüncü maddesinde ise, kadın kooperatifi kurulması konusunda Başkan Atabay’a yetki verilmesi konusunda komisyon kararı oy çokluğu ile kabul edilirken, Hatice Gençay ve Aydan Aşık Turgut’un önerisi komisyondan ret kararıyla geldi. İlçe genelinde yeni bir kadın kooperatifi kurulması konusunda meclis üyeleri fikirlerini paylaştı. Başkan Atabay, var olan kadın kooperatifinin yanı sıra yenisinin kurulmasının herhangi bir olumsuz yanı olmadığını belirtti. Didim Belediyesi’nin yeni kurulacak kooperatife 50 pay ile katılması için Başkan Atabay’a oy çokluğuyla yetki verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.