Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Belediyesi ihtiyaç sahibi aileye sahip çıktı

23.04.2020 - 00:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3169+ kez okundu.
 

Didim Belediyesi ihtiyaç sahibi aileye sahip çıktı

Didim Belediyesi, maddi durumu yetersiz olan bir aileye eşya yardımında bulundu. Temin edilen eşyalar belediye zabıtası tarafından aileye teslim edildi.

AYDIN - Didim Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan bir aileye Didim Belediyesi sahip çıktı. Didim Belediyesi'ne ulaşan bir bilgi sonrasında Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatıyla harekete geçen ekipler, aileye beyaz eşyadan koltuk takımına, halıdan diğer muhtelif eşyalara kadar tüm malzemelere temin ederek, aileye ulaştırıldı.   Belediye zabıta personelince eşyalar haneye taşınarak, evin döşenmesine de yardımcı olundu. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, maddi durumu iyi olmayan aileye belediye imkanları dahilinde yardımcı olduklarını ifade ederek, bir haneye yeni imkanlar kavuşturmaktan dolayı da mutlu olduklarını ifade etti.
Didim Belediyesi, maddi durumu yetersiz olan bir aileye eşya yardımında bulundu. Temin edilen eşyalar belediye zabıtası tarafından aileye teslim edildi.

AYDIN - Didim Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan bir aileye Didim Belediyesi sahip çıktı. Didim Belediyesi'ne ulaşan bir bilgi sonrasında Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatıyla harekete geçen ekipler, aileye beyaz eşyadan koltuk takımına, halıdan diğer muhtelif eşyalara kadar tüm malzemelere temin ederek, aileye ulaştırıldı.

  Belediye zabıta personelince eşyalar haneye taşınarak, evin döşenmesine de yardımcı olundu. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, maddi durumu iyi olmayan aileye belediye imkanları dahilinde yardımcı olduklarını ifade ederek, bir haneye yeni imkanlar kavuşturmaktan dolayı da mutlu olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.