Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Belediyesi çalışanları promosyon alacak

GÜNCEL 13.09.2017 - 19:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3319+ kez okundu.
 

Didim Belediyesi çalışanları promosyon alacak

Didim Belediyesi ile Vakıfbank arasında protokol imzaladı.

AYDIN- Didim Belediyesi personelinin maaş ödemelerine ilişkin olarak ihale süreci sonunda en yüksek teklifi veren Vakıfbank A.Ş. arasında Banka Maaş Promosyonu anlaşmasına varıldı. 400 personeli kapsayan, Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu meclis üyelerinden Sinan Ceyhan, Muhasebe Müdürü Vekili Iraz Tarımer, sendika temsilcileri ve Halk Bank, İş Bankası, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve TEB Bankasının katılımlarıyla, gerçekleşen ihalede, en fazla teklifi veren Vakıfbank Didim Şubesi ihaleyi aldı.  Geçtiğimiz yıl yapılan promosyon anlaşması yenilerek, Vakıfbank ile Didim Belediyesi arasından 3 yıllık anlaşma sağlandı. Protokolü Didim Belediyesi Başkanlık makamında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Vakıfbank Didim Şube Müdürü Hüseyin Turpçu birlikte imzaladı Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Personellerimizin menfaatlerini koruduğumuza inanıyoruz. 3 yıllık bir süreyi kapsayan protokolün belediye personelimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Didim Belediyesi ile Vakıfbank arasında protokol imzaladı.

AYDIN- Didim Belediyesi personelinin maaş ödemelerine ilişkin olarak ihale süreci sonunda en yüksek teklifi veren Vakıfbank A.Ş. arasında Banka Maaş Promosyonu anlaşmasına varıldı.

400 personeli kapsayan, Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu meclis üyelerinden Sinan Ceyhan, Muhasebe Müdürü Vekili Iraz Tarımer, sendika temsilcileri ve Halk Bank, İş Bankası, Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve TEB Bankasının katılımlarıyla, gerçekleşen ihalede, en fazla teklifi veren Vakıfbank Didim Şubesi ihaleyi aldı.

 Geçtiğimiz yıl yapılan promosyon anlaşması yenilerek, Vakıfbank ile Didim Belediyesi arasından 3 yıllık anlaşma sağlandı.

Protokolü Didim Belediyesi Başkanlık makamında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Vakıfbank Didim Şube Müdürü Hüseyin Turpçu birlikte imzaladı

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Personellerimizin menfaatlerini koruduğumuza inanıyoruz. 3 yıllık bir süreyi kapsayan protokolün belediye personelimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.