Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Didim Belediye Meclisi toplandı

GÜNCEL 03.02.2017 - 21:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3538+ kez okundu.
 

Didim Belediye Meclisi toplandı

Didim Belediye Meclisinin Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıda Başkan Atabay’a Kıyı Ege Belediye birliği için oy çokluğuyla yetki verildi.

AYDIN- Didim Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıya CHP’li Salih Bankoğlu, DSP’li Mustafa Kıray, Ak Partili Seda Sarıbaş ve Şakir Saruhan ile MHP’li Onur Çağlar ve Özgür Makascıoğlu mazeretli olarak katılmadı. Gündemde yer alan MHP Meclis Üyesi Ragıp Işıklar’ın istifası nedeni ile boşalan Hukuk Komisyonu'na MHP’den üye seçimi yapıldı. Belediye Meclis Üyesi Levent Atas, oy birliğiyle komisyona seçildi. Gündemin diğer maddesinde ise “Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanlığı ile Belediye Başkanlığımız Arasında Protokol İmzalanmak Üzere Belediye Başkanımıza Yetki Verilmesi” konusu ele alındı. MHP’li 4 meclis üyesi ile AK Partili Murat Parmaksız’ın çekimser oyuna karşılık oy çokluğuyla yetki verilmesi kabul edildi. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ilk oturumunu kapatırken, ikinci oturumunda 45 dakikalık ara verilmesi ve komisyonların sevk edilen maddeleri görüşmesinin ardından yapılması teklifi meclis tarafından kabul edildi.
Didim Belediye Meclisinin Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıda Başkan Atabay’a Kıyı Ege Belediye birliği için oy çokluğuyla yetki verildi.

AYDIN- Didim Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıya CHP’li Salih Bankoğlu, DSP’li Mustafa Kıray, Ak Partili Seda Sarıbaş ve Şakir Saruhan ile MHP’li Onur Çağlar ve Özgür Makascıoğlu mazeretli olarak katılmadı. Gündemde yer alan MHP Meclis Üyesi Ragıp Işıklar’ın istifası nedeni ile boşalan Hukuk Komisyonu'na MHP’den üye seçimi yapıldı. Belediye Meclis Üyesi Levent Atas, oy birliğiyle komisyona seçildi. Gündemin diğer maddesinde ise “Kıyı Ege Belediyeler Birliği Başkanlığı ile Belediye Başkanlığımız Arasında Protokol İmzalanmak Üzere Belediye Başkanımıza Yetki Verilmesi” konusu ele alındı. MHP’li 4 meclis üyesi ile AK Partili Murat Parmaksız’ın çekimser oyuna karşılık oy çokluğuyla yetki verilmesi kabul edildi.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ilk oturumunu kapatırken, ikinci oturumunda 45 dakikalık ara verilmesi ve komisyonların sevk edilen maddeleri görüşmesinin ardından yapılması teklifi meclis tarafından kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.