Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

GÜNCEL 14.04.2019 - 20:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4874+ kez okundu.
 

Didim Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Didim Belediye Meclisi, ilk toplantısını Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda, tüm meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantıda, Meclis Başkan Vekilleri, Encümen ve Komisyon Üyelikleri seçimi yapıldı.

AYDIN- Meclisin ilk toplantısı oldukça sakin bir şekilde geçerken, Başkan Atabay’ın, ‘Adalet ve Kalkınma Partisi’ diyerek hitabına itiraz eden, ‘Ak Parti’ diye hitap edilmesini isteyen AK Parti Meclis Üyesi Metin Çakır, kısa süre gerginliğe neden oldu. Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, açılış konuşmasında, “Didim’e hizmet etmeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Birlikte, anlayış içerisinde, Didim için hareket edildiğinde hizmetlerin halka yansıması gerçekleşecek ve Didimli hemşerilerimiz daha iyi bir Didim’de yaşayacaklardır. Ben yeni meclisimizin ülkemize, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Meclisin ilk toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra geçilen seçimler gündeminde, Meclis Başkan Vekilliği’ne Celalettin Erol ile Yusuf Deveci 2 yıllığına oy çokluğu seçildi. Meclis Katip Üyeliği’ne Sevinç Karataş ve Kerim Küsmez seçilirken, Vefa Berk Tezsezener, ile Gül Ülker yedek katip üyeliğe seçildiler. Encümen iyeliklerine ise Mustafa Yarmacı ile Sinan Yalçın seçildi. Bütçe Komisyon Üyeliğine ise Vefa Berk Tezsezener, Ali Çağlar, Ceren Turan(Millet İttifakı CHP ve İYİ Parti), Mehmet Pekdemir ve Eda Yücel İlhan (Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP) seçildiler. Yapılan seçimde İmar Komisyon Üyeliği’ne Zeynel Şener, Muammer Kanat, Ali Çağlar (Millet İttifakı) Şakir Saruhan ve Cemal Engil (Cumhur İttifakı) getirilirken, Sağlık Komisyon Üyeliği’ne Tahsin Kurt, Ceren Turan, Kerim Küsmez (Millet İttifakı), Eda Yücel İlhan ile Mevlüt Kandil (Cumhur İttifakı) seçildiler. Hukuk Komisyon Üyeliği’ne Ersan Kara, Cengiz Kızıldağ, Ceren Turan (Millet İttifakı), Şakir Saruhan ve Metin Çakır (Cumhur İttifakı) seçilirken, Gençlik, Spor ve Engelliler Komisyon Üyeliği’ne Gül Ülker, Ersan Kara, Yusuf Deveci (Millet İttifakı), Yakup Şencan ve Mehmet Tekdemir (Cumhur İttifakı) seçildiler. Aynı toplantıda, faaliyet raporu ile Denetim Kurulu Raporları oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda, meclisin her ayın ilk Çarşamba günü saat 14.00’da toplanması, Haziran’da meclisin tatile girmesi kabul edildi. Haber: Yasin Şentürk
Didim Belediye Meclisi, ilk toplantısını Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda, tüm meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Toplantıda, Meclis Başkan Vekilleri, Encümen ve Komisyon Üyelikleri seçimi yapıldı.

AYDIN- Meclisin ilk toplantısı oldukça sakin bir şekilde geçerken, Başkan Atabay’ın, ‘Adalet ve Kalkınma Partisi’ diyerek hitabına itiraz eden, ‘Ak Parti’ diye hitap edilmesini isteyen AK Parti Meclis Üyesi Metin Çakır, kısa süre gerginliğe neden oldu.

Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, açılış konuşmasında, “Didim’e hizmet etmeye kaldığımız yerden devam ediyoruz. Birlikte, anlayış içerisinde, Didim için hareket edildiğinde hizmetlerin halka yansıması gerçekleşecek ve Didimli hemşerilerimiz daha iyi bir Didim’de yaşayacaklardır. Ben yeni meclisimizin ülkemize, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Meclisin ilk toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra geçilen seçimler gündeminde, Meclis Başkan Vekilliği’ne Celalettin Erol ile Yusuf Deveci 2 yıllığına oy çokluğu seçildi. Meclis Katip Üyeliği’ne Sevinç Karataş ve Kerim Küsmez seçilirken, Vefa Berk Tezsezener, ile Gül Ülker yedek katip üyeliğe seçildiler.

Encümen iyeliklerine ise Mustafa Yarmacı ile Sinan Yalçın seçildi. Bütçe Komisyon Üyeliğine ise Vefa Berk Tezsezener, Ali Çağlar, Ceren Turan(Millet İttifakı CHP ve İYİ Parti), Mehmet Pekdemir ve Eda Yücel İlhan (Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP) seçildiler.

Yapılan seçimde İmar Komisyon Üyeliği’ne Zeynel Şener, Muammer Kanat, Ali Çağlar (Millet İttifakı) Şakir Saruhan ve Cemal Engil (Cumhur İttifakı) getirilirken, Sağlık Komisyon Üyeliği’ne Tahsin Kurt, Ceren Turan, Kerim Küsmez (Millet İttifakı), Eda Yücel İlhan ile Mevlüt Kandil (Cumhur İttifakı) seçildiler.

Hukuk Komisyon Üyeliği’ne Ersan Kara, Cengiz Kızıldağ, Ceren Turan (Millet İttifakı), Şakir Saruhan ve Metin Çakır (Cumhur İttifakı) seçilirken, Gençlik, Spor ve Engelliler Komisyon Üyeliği’ne Gül Ülker, Ersan Kara, Yusuf Deveci (Millet İttifakı), Yakup Şencan ve Mehmet Tekdemir (Cumhur İttifakı) seçildiler.

Aynı toplantıda, faaliyet raporu ile Denetim Kurulu Raporları oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda, meclisin her ayın ilk Çarşamba günü saat 14.00’da toplanması, Haziran’da meclisin tatile girmesi kabul edildi. Haber: Yasin Şentürk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.