Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim, Barış’la şenlendi

GÜNCEL 02.09.2018 - 15:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2973+ kez okundu.
 

Didim, Barış’la şenlendi

Geleneksel olarak kutlanan Didim Barış Şenlikleri, Didim Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle halkın büyük ilgisini çekti.

AYDIN- Didim Belediyesi 23. Barış Şenlikleri kapsamında 1 Eylül Cumartesi günü Altınkum Mahallesi Yalı Caddesi'nde ilkokul ve okul öncesi eğitim gören çocukların 'Çocuklar Barışı Çiziyor' etkinliği ile başlayan etkinlikler, halkoyunları gösterileri, Barış Yürüyüşü, Barış Meşalesi'nin yakılması, Barış Güvercinleri’nin uçurulması, tekne gezileri ile devam etti. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın da katıldığı etkinliklere halk büyük ilgi gösterdi. Gerçekleştirilen etkinliklere Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Başkan Yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ahmet Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil, CHP Belediye Meclis üyeleri Sevinç Karataş ve Sinan Ceyhan, CHP Gençlik Kolları, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinliklerin ardından Cumhuriyet Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen Emre Aydın konseri Didim'e unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesi halka konuşan Başkan Atabay, herkesin barış içerisinde yaşamasını diledi. Sevilen sanatçı Emre Aydın, Cumhuriyet Kent Meydanı'nı dolduran halka sevilen şarkılarını seslendirdi.
Geleneksel olarak kutlanan Didim Barış Şenlikleri, Didim Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerle halkın büyük ilgisini çekti.

AYDIN- Didim Belediyesi 23. Barış Şenlikleri kapsamında 1 Eylül Cumartesi günü Altınkum Mahallesi Yalı Caddesi'nde ilkokul ve okul öncesi eğitim gören çocukların 'Çocuklar Barışı Çiziyor' etkinliği ile başlayan etkinlikler, halkoyunları gösterileri, Barış Yürüyüşü, Barış Meşalesi'nin yakılması, Barış Güvercinleri’nin uçurulması, tekne gezileri ile devam etti. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın da katıldığı etkinliklere halk büyük ilgi gösterdi.

Gerçekleştirilen etkinliklere Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Başkan Yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ahmet Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil, CHP Belediye Meclis üyeleri Sevinç Karataş ve Sinan Ceyhan, CHP Gençlik Kolları, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinliklerin ardından Cumhuriyet Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen Emre Aydın konseri Didim'e unutulmaz bir gece yaşattı. Konser öncesi halka konuşan Başkan Atabay, herkesin barış içerisinde yaşamasını diledi. Sevilen sanatçı Emre Aydın, Cumhuriyet Kent Meydanı'nı dolduran halka sevilen şarkılarını seslendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.