Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Didim 75 Gençlik Ailesi kahvaltıda buluştu

GENEL 05.05.2019 - 16:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3095+ kez okundu.
 

Didim 75 Gençlik Ailesi kahvaltıda buluştu

Aydın'ın Didim iİçesi'nde faaliyet gösteren Didim 75 Gençlik Derneği üyeleri aileleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

AYDIN - Didim 75 Gençlik Derneği üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi. Didim’de sosyal, kültürel, eğitim ve engellilere yönelik bir çok etkinlik ve yardım düzenleyerek adından söz ettiren Didim 75 Gençlik derneği yönetimi ve üyeleri, aileleriyle İlksan Tesisleri’ndeki kahvaltıda bir araya geldi. Samimi ortamda düzenlenen kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı İzzet Sirel,“Her yıl düzenlediğimiz kahvaltılı kaynaşma etkinliğimizi de bu yılda geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Biz dernek olarak Didim’de her alanda faaliyet gösteren bir yapıdayız. Bu noktada derneğimiz üyelerine ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Aydın'ın Didim iİçesi'nde faaliyet gösteren Didim 75 Gençlik Derneği üyeleri aileleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

AYDIN - Didim 75 Gençlik Derneği üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi. Didim’de sosyal, kültürel, eğitim ve engellilere yönelik bir çok etkinlik ve yardım düzenleyerek adından söz ettiren Didim 75 Gençlik derneği yönetimi ve üyeleri, aileleriyle İlksan Tesisleri’ndeki kahvaltıda bir araya geldi.

Samimi ortamda düzenlenen kahvaltıda konuşan Dernek Başkanı İzzet Sirel,“Her yıl düzenlediğimiz kahvaltılı kaynaşma etkinliğimizi de bu yılda geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Biz dernek olarak Didim’de her alanda faaliyet gösteren bir yapıdayız. Bu noktada derneğimiz üyelerine ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.