Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

DİAD’tan 75 Gençliğe çiğ köfte ziyafeti

EKONOMİ 03.01.2015 - 15:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 4016+ kez okundu.
 

DİAD’tan 75 Gençliğe çiğ köfte ziyafeti

Didim İşadamları Derneği (DİAD), Didim 75 Gençlik Oluşumu üyelerini ağırladı.

Didim İşadamları Derneği (DİAD), Didim 75 Gençlik Oluşumu üyelerini ağırladı. DİAD, Didim 75 Gençlik Oluşumu üyelerini ağırladı. DİAD başkanı Selami Yavaş ile DİAD Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ağırlamada Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ile 75 Gençlik üyeleri hazır bulundu. Gerçekleşen etkinlikte ilk olarak DİAD’ın üye olduğu Federasyon ve Konfederasyonun çalışmalarıyla ilgili bir sunum yapıldı. Ardından konuşan DİAD Başkanı Selami Yavaş, “DİAD olarak Didim’de bir teşkilatımız var. Burada üye arkadaşlarımızla kendi sektörlerimiz çerçevesinde bize uygun olan yurt içi ve yurt dışı fuarlarına katılıyor bilgi alıyoruz. Aramızdaki arkadaşlarımızın çoğun esnaf; bu noktada sizleri de aramızda görmek isteriz. Herhangi bir konuda yardım almak isterseniz de yardımcı olmaya çalışırız. Didim’in ve ülkemizin kalkınması noktasında çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz” dedi. Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ve 75 Gençlik Üyeleri kendilerini tanıttı. Ardından konuşan Başkan İzzet Sirel 75 gençliğin içerisinde farklı illerden ve siyasi görüşlerden kişilerin yer aldığını belirterek Didim için bir gönül hareketi olarak yola çıktıklarını ve sosyal, eğitim, çevre ve diğer konularda etkinlikler yaptıklarını söyledi. Konuşmaların ardından DİAD Başkanı Selami Yavaş tarafından hazırlanan çiğ köfteler ikram edildi.
Didim İşadamları Derneği (DİAD), Didim 75 Gençlik Oluşumu üyelerini ağırladı.

Didim İşadamları Derneği (DİAD), Didim 75 Gençlik Oluşumu üyelerini ağırladı.

DİAD, Didim 75 Gençlik Oluşumu üyelerini ağırladı. DİAD başkanı Selami Yavaş ile DİAD Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ağırlamada Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ile 75 Gençlik üyeleri hazır bulundu. Gerçekleşen etkinlikte ilk olarak DİAD’ın üye olduğu Federasyon ve Konfederasyonun çalışmalarıyla ilgili bir sunum yapıldı.

Ardından konuşan DİAD Başkanı Selami Yavaş, “DİAD olarak Didim’de bir teşkilatımız var. Burada üye arkadaşlarımızla kendi sektörlerimiz çerçevesinde bize uygun olan yurt içi ve yurt dışı fuarlarına katılıyor bilgi alıyoruz. Aramızdaki arkadaşlarımızın çoğun esnaf; bu noktada sizleri de aramızda görmek isteriz. Herhangi bir konuda yardım almak isterseniz de yardımcı olmaya çalışırız. Didim’in ve ülkemizin kalkınması noktasında çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ve 75 Gençlik Üyeleri kendilerini tanıttı. Ardından konuşan Başkan İzzet Sirel 75 gençliğin içerisinde farklı illerden ve siyasi görüşlerden kişilerin yer aldığını belirterek Didim için bir gönül hareketi olarak yola çıktıklarını ve sosyal, eğitim, çevre ve diğer konularda etkinlikler yaptıklarını söyledi. Konuşmaların ardından DİAD Başkanı Selami Yavaş tarafından hazırlanan çiğ köfteler ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.